Gölde ilginç ölüm

Sapanca Gölü'nde bir ayağı iskele demirlerine takılı, başı su içinde olan 17 yaşındaki gencin cesedi bulundu.

19 Aralık 2013 Perşembe 21:43 tarihinde eklendi.

Olay Belediye Plajı'ndaki demir iskelede meydana geldi. Balık avlamak için iskeleye gelen Abdurrahman Yıldız, bir ayağı iskeleye takılı başı su içinde bulunan bir şahsı gördü. Yıldız, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, genci sudan çıkardı. Bir polis, gence suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde gencin öldüğü belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan gencin isminin yapılan araştırmada 17 yaşındaki Murat Beldibi olduğu tespit edildi.

Beldibi’nin cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası Sapanca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedi bulan Abdurrahman Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, balık tutmak için iskeleye geldiğini belirterek; "İskele demirlerinde ölen gencin ayaklarını gördüm. İskele üzerine çıktığımda sallanan iki tane el gördüm. Hemen polisi aradım" dedi. Beldibi'nin cesedi, ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


CİHAN