Gölette kaybolan avcının cesedi bulundu

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi'ne bağlı Hanoğlu Köyü Göleti'nde ördek avına çıkan ve bindikleri kayığın alabora olması sonucu kaybolan 3 kişiden Süleyman Yiğit'in ardından bugün Murat Şentaş'ın da cesedine ulaşıldı.

30 Ocak 2013 Çarşamba 22:50 tarihinde eklendi.

 

Kayıp olan Osman Ulutürk'ü arama çalışmaları sürüyor.
 
Ördek avlamak için geçtiğimiz cumartesi günü Hanoğlu Göleti'ne giden 6 avcı arkadaş, küçük bir kayıkla gölete açıldıktan sonra su alan kayık alabora olmuştu. Hüseyin Aslantaş, Volkan Yörük ve Engin Yiğit yüzerek kıyıya çıkarken, Murat Şentaş, Süleyman Yiğit ve Osman Ulutürk ise karanlıkta gözden kayboldu. Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü dalgıçları geçtiğimiz pazar günü Süleyman Yiğit'in cesedini sazlıkların arasında bulmuştu. Bugün de Murat Şentaş'ın cesedine 12 metre derinlikte ulaşıldı.
 
KASIK ÇİZMESİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞMIŞ
 
İyi derecede yüzme bildiği öğrenilen Şentaş'ın ava çıkarken kasık çizme giydiği ve gölete düşünce çizmenin içinin su dolduğu için hareket etmekte güçlük çekince batarak boğulduğu tahmin ediliyor. Gölde kaybolan Uğur Osman Ulutürk'ü arama çalışmalarının yarın kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

DHA