"Golü bulmamız bizi ateşledi"

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, zor bir maç oynadıklarını belirtti.

Golü bulmamız bizi ateşledi
02 Kasım 2013 Cumartesi 00:01 tarihinde eklendi.
"Geçen haftalara nazaran performansımız biraz düşüktü. İstediğimiz pas organizasyonlarını yapamadık, oyunun hakimiyetini ele geçiremedik. Mağlup duruma düştük, ama mücadelemizi bırakmadık. İlk yarının son dakikalarında golü bulmamız bizi daha da ateşledi. İkinci yarıda baskımızı biraz daha artırdık.

Galibiyet golünü bulduk ve kazanmasını bildik. Lig yarışında puan farkının açılmaması için 3 puan almamız gerekiyordu. Takım arkadaşlarımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Konyaspor'u da tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi konsantre olmuş şekilde maçlarımızı oynar, daha net skorlarla kazanırız."
 
Emmanuel Eboue ise, önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Artık bu maçı bir kenara koymamız gerek. Salı günü çok önemli bir Kopenhag maçı bizi bekliyor. O maça konsantre olmamız gerekiyor. Yeni hocamızla birlikte defansa önem veriyoruz, defansif çalışmalar yapıyoruz.

Umarım tecrübelerinden faydalanarak defansif anlamda daha iyi işler yaparız" diye konuştu.

DHA