Gömlek çıkarttı sevgilisini çıldırttı

Oyuncu Ceyda Ateş ile evlilik yolunda ilerlediği Can Yurtsevdi ayrıldı. Nedeni ise, Ateş’in bir reklam kampanyası çerçevesinde oynadığı “gömlek çıkarma” oyunu

Gömlek çıkarttı sevgilisini çıldırttı
15 Mart 2012 Perşembe 09:32 tarihinde eklendi, 2.925 kez okundu.

 

“Adını Feriha Koydum” dizisinin Hande’si Ceyda Ateş ile Günaydın Et Lokantası’nın işletmecilerinden Can Yurtsevdi’nin ilişkisini gömlek çıkarma oyununun bitirdiği ortaya çıktı.

Can Yurtsevdi’nin evlilik planları yaptığı Ateş’in bir deodorant markasının reklam kampanyası için çektirdiği üzerindeki gömlek ve şortları çıkardığı pozları görünce çılgına döndüğü öğrenildi.
 
Kampanya kapsamında www.dogruyolugoster.com sitesinin twitter adresine atılan her 15 tweet’in ardından Ateş üzerinde giydiği gömleklerden birini çıkarmaya başlıyor. Ardından Ateş, gömlekler bittikten sonra da üst üste giydiği mini şortları çıkarmaya başlıyor. Çevresinin bilgilendirmesi üzerine sevgilisinin striptiz yapar gibi üzerindekileri çıkardığı oyunu gören ve çok rahatsız olan Yurtsevdi, “Ben böyle bir ahlaksızlığa tahammül edemem. Ben böyle şeyleri yasaklamıştım. Bunu nasıl yaparsın?” diyerek ilişkisini noktaladı. Yurtsevdi, daha önce Ateş’e twitter’dan attığı “Ben benim son noktamsın”, “Seni seviyorum” şeklindeki aşk mesajlarını da sildi.
 
Ayrılığı yalanladı
 
Yaşananlardan sonra ilişkisini kurtarmaya çalışan Ceyda Ateş ise sevgilisinin kararının aksine “Biz hâlâ birlikteyiz. Ne ayrılığı?” dedi. Ancak Yurtsevdi, “Ceyda öyle konuşabilir ama benim için bu ilişki kesin olarak bitti” açıklaması yaptı.
 
 
 
Ceyda Ateş'in Axe'ın reklam kampanyasında soyunduğunu gören sevgilisi Can Yurtsevdi çılgına döndü...
 
15 TWEET’E BİR GÖMLEK
 
Ceyda Ateş oyuna üst üste giydiği gömlek ve şortlarla başlıyor. Atılan her 15 tweet’in ardından bir gömlek çıkarıyor. Gömlekler bitince sıra şortlara geliyor. Can Yurtsevdi, oyunu görünce “Ben böyle şeyleri yasaklamıştım” diye tepki gösterdi ve ayrılık kararı aldı. Ceyda Ateş ise ayrılığı yalanlıyor.