Gönlü Fenerbahçe'den yana

Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, bu yıl futbol kariyerinin en kötü sezonunu geçirdiğini söyledi.

Gönlü Fenerbahçeden yana
08 Mayıs 2012 Salı 19:10 tarihinde eklendi, 1.197 kez okundu.

Filip Holosko, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, bu sezon kendisinden bekleneni veremediğini kaydederken, “Futbol kariyerimdeki en kötü sezonumu geçirdim. Yeterince maçta görev almadım, verilen şansları değerlendiremedim, yeterince gol atamadım. İyi bir sezon geçirmediğime inanıyorum” dedi.

Beşiktaş takımının başında bulunan teknik adamlara en küçük bir şey dahi söyleyemeyeceğini vurgulayan Holosko, “Çünkü onlar bana gerektiğince şans verdiler. Oyuncunun oynayıp oynamamasında her zaman birinci sorumlu kendisidir. Yeterince iyi performans ortaya koyarsanız size şans verilir. Şans verildiğinde hocalarımın benden beklediği performansı ortaya koyamadığıma inanıyorum. Yeterince oynayamadım, yeterince gol atamadım. Önümüzdeki sezon benden bekleneni yapmak niyetindeyim” diye konuştu.

“1 yıl daha kontratım var” 

Siyah-beyazlı kulüpte 1 yıl daha kontratı olduğunu hatırlatan Slovak futbolcu, “İyi oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Daha iyi şeyler yapmak istiyoruz. Sözleşmem de bitmeden en azından bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum. Burada mutluyum,Beşiktaş'ta olmaktan huzurluyum. İyi bir hocamız var, gelecek sezona iyi hazırlanır ve iyi başlarsak şampiyon olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Önlerindeki Trabzonspor maçına değinen Holosko, “Elbette zor bir maç olacak. Onlara beraberlik yeterli. Bize kesinlikle galibiyet gerekiyor. Bizi kadın ve çocuklar destekleyecek. Onların da desteğiyle de bu maçı da kazanabiliriz” ifadelerini kullandı.

Gönlü Fenerbahçe'den, mantığı Galatasaray'dan yana

Filip Holosko, ligde şampiyonun belirleneceği Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi favorisinin sorulması üzerine, şöyle konuştu:
“Başka takımlar hakkında konuşmak istemem ancak bir futbolsever olarak söyleyebilirim. Şu anki durumun biraz haksız olduğunu düşünüyorum. Play-off sistemi bu durumu getirdi. Galatasaray diğer takımlarla aradaki farkı açmışken, play-off maçlarında istediği skorları alamadı. Bize ve Trabzonspor'a kendi sahalarında puan verdiler. Bu maçlarda çok pozisyon yakaladılar ama gol atamadılar. Onlar için şanssızdı. Nihayetinde bu noktaya gelindi. Cumartesi günü oynanacak maç iki takım açısından da çok zor olacak. Bana soracak olursanız, yakın arkadaşım Stoch Fenerbahçe'de oynadığı için ve onun mutlu olması için, Fenerbahçe'nin kazanmasını tercih ederim. Ama mantık olarak soracak olursanız, bu sezon gösterdiği performanstan dolayı, şampiyonluğu hak eden Galatasaray diye düşünüyorum.