Google Maps Yol Tarifi Alma

Google'nın harita ile yer bulma uygulaması Google Maps Adres Arama Motoru olarak kullanabilirsiniz. Google Maps İle Adresin Yerini Haritada Bulma, Cadde Arama, Yer Arama, Mekan Arama işlemlerini ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Google Maps Yol Tarifi Alma
07 Eylül 2014 Pazar 21:22 tarihinde eklendi, 11.410 kez okundu.
Google Maps ile mahalle , cadde, sokak isimleri ve numaralarını, yol güzergahlarını, şehirler arası mesafe ölçümü ve yol tarifini ücretsiz olarak yapabilirsiniz..
 
Google Maps'e görüntüler nasıl aktarılıyor?

Google Maps'teki görüntüler uydu üzerinden aktarılmaktadır, fakat siz panaromik veya 3D görüntüleri haritada aramak istiyorsanız, bu görüntüleri Google'ın özel araçlarının çektiğini söylemekte yarar var.

Ülkemizde 3D o kadar yaygın olmasa da özellikle ABD'de hemen hemen her sokağı sanki içindeymişcesine Google Maps ile gezebilirsiniz.

Google Maps'i açtığınızda haritanın sağ üst köşesinde Harita ve Uydu ibarelerini göreceksiniz. Harita olarak verilen listede Uydu görüntüsü şeklinde kullanmak istiyorsanız Uydu ibaresini tıklayın, tıklamanız şeklinde harita uydu görüntüsü şekline dönecektir.
 
Uydu haritamızı kullanmanızda büyük fayda vardır. Sadece adresleri ve yol tariflerini değil ayrıca sizlere Türkiye illerimizin ve ilçe, köylerimizin Haritalarını da sunmaktadır.
 
Sitenize Harita eklemek için öncelikle ► http://maps.google.com/  adresine gidin. Daha sonra görüntülemek istediğiniz ülkeyi/şehri seçin ve sağ üst köşedeki bağlantı linkine yada işeretine tıklayıp gerekli kodu sitenize alıp ekleyebilirsiniz. 
 
Eğer bu işlemleri yapmak istemezsenizseçip aşağıdaki kısımdan harita türünü seçip altındaki linkte açılan sayfadan ayarlamaları yaparak kodu alabilirsiniz 

 


Daha Büyük Görüntüle