Görgü tanıkları o anları anlattı

Fatih’te bir kişinin ölümü 7 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazayı görgü tanıkları anlattı. Olayı anlatan ve kazadan kıl payı kurtulan vatandaşların olayın şokunu üzerlerinden atamadığı görüldü.

Görgü tanıkları o anları anlattı
23 Mayıs 2013 Perşembe 12:23 tarihinde eklendi.

Karagümrük Sarayağası Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti 7 kişi de yaralandı.

Olay anını anlatan Mehmet Demir isimli vatandaş, cipin caddeden çok hızlı bir şekilde geldiğini görünce kendini kenara attığını ve ardında da cipin yoldaki anne oğluna çarptığını anlattı. Demir, kaza yapan aracın yaklaşık 200 metre ilerde de başka birilerine çarptığını park halindeki araca ve doğalgaz kutusuna çarptıktan sonra da durduğunu söyledi. Demir’in olayı anlatırken kazanın şokunu üzerinden atamadığı ve olayı titreyerek anlattığı görüldü.

Sabri Değirmencioğlu adlı vatandaş da aracının içerisindeyken cipin kendisine çarptığını ifade etti. Değirmencioğlu da ellerinde uyuşma olduğunu ve kötü durumda olduğunu belirterek daha fazla konuşamadı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de kazanın olduğu yerde çalışma başlattı. Emniyet şeridiyle kapatılan yerdeki incelemeler sürüyor. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 


CİHAN