Görmez‘den Adanalı hayırsevere teşekkür belgesi

Adana’da hayırsever bir vatandaşa Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Görmezden Adanalı hayırsevere teşekkür belgesi
13 Mayıs 2013 Pazartesi 16:24 tarihinde eklendi.

Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi'ne 130 bin TL bağışlayan hayırsever Vahti Eroğlu, Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Görmez tarafından teşekkür belgesiyle taltif edildi.

    Hayırsever Eroğlu’na gönderilen teşekkür belgesi, İl Müftüsü Arif Gökce tarafından teslim edildi. Mehmet Görmez imzalı teşekkür belgesinde şu ifadelere yer verildi: "Sayın Vahti Eroğlu, vakfımız Adana şubesi tarafından inşa edilen müftülük hizmet binası için yaptığınız değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, Cenab-ı Hak’tan sağlık, saadet ve uzun ömür dilerim."

    Vahti Eroğlu, yaptığı bağışın kabul olmasını temenni ederek, duygularını şu şekilde dile getirdi: "Gücümün yettiği kadar yardım etmek istedim. Allah rızası için yardımda bulundum. İnşaatı gezdim, beğendim. Çok güzel olmuş. Allah, sebep olanlardan razı olsun, yapılan hayırları kabul etsin."

    Ayrıca Almanya’da yaşayan Ali Türkaslan ve diğer hayırsever gurbetçilerin Ramazanoğlu Camii inşaatı için gönderdiği 8 bin TL’lik yardım makbuzu Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi'ne teslim edildi.

    Müftü Gökce de Ali Türkaslan’ın şahsında yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür belgesi verdi. CİHAN


CİHAN