Göztepe 2 imzaya yakın

Göztepe 10 numarasını Boluspor'dan buldu, eski Karşıyakalı Cihan Yılmaz'la masaya otururken Beşiktaşlı Hasan Tük'le de imza aşamasına geldi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 18:23 tarihinde eklendi.
 
Almanya'da Ahlen'de yetişen 30 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusuyla yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği tarafların imzaya yakın oldukları öğrenildi.

Kariyerinde 1'inci Lig'de 19, Süper Lig'de 13 golü bulunan Cihan, 2011-12 sezonunun ikinci yarısında oynanan Karşıyaka-Göztepe derbisinde yeşil-kırmızılılara 3 puan kazandıran golü de attı.

HASAH TÜRK DE SIRADA

Orta sahaya iki takviye yapmayı planlayan Göztepe'de Beşiktaşlı Hasan Türk'ün transferi de imzaya kaldı. Yöneticilerle el sıkışan 20 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'a tek sezonluk 50 bin TL kiralama bedeli ödenecek. Teknik direktör Erhan Altın, "Hücuma yönelik transferleri de bitirdikten sonra şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız" dedi.

KOCAOĞLU'NDAN GÜVENCE

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Göztepe'nin Urla'da yapmayı planladığı tesis konusunda yönetime destek verdi. Altyapı malzeme eksikliği nedeniyle önü tıkanan tesislere dolgu malzemesi temin edeceğini resmi Twitter hesabından açıklayan Kocaoğlu, "Göztepeliler endişelenmesin. Urla Tesisi için Sayın Başkan Hüseyin Altınbaş'la görüştük. Gereken destek verilecek" cümlelerini kullandı. Belediye fen işleri yetkilileri de Urla'daki arazide inceleme yaptı.

DHA