Göztepe Yükselişte!

Son zamanlarda artarda aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Göztepe, üst üste Teleset Mobilya Akhisar sporu 2-0 ve Kardemir Karabükspor’u da 1-0 mağlup ederek yükselişe geçtiğini kanıtlamış oldu.

Göztepe Yükselişte!
13 Aralık 2017 Çarşamba 14:29 tarihinde eklendi.

Son zamanlarda artarda aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Göztepe, üst üste Teleset Mobilya Akhisar sporu 2-0 ve Kardemir Karabükspor’u da 1-0 mağlup ederek yükselişe geçtiğini kanıtlamış oldu. Cumartesi günü 9 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek olan karşılaşmada deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’u da mağlup ederek yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor.


Tamer Tuna’dan Önemli Açıklama
 

Göztepe’nin sıkı bir şekilde çalıştığını ve takım oyuncularının yükselişe geçene takımın bu durumunun rehavetine kapılmadan son derece istikrarlı bir biçimde çalışmalara devam ettiğini belirtti. Bu anlamda kesinlikle çizgilerini bozmayacaklarını açıklayan Tuna, Göztepe’nin son iki haftadır iyi performans gösteren Malatya’nın defasını kırmaya ve istikrarlı yükselişini devam ettireceğini çizgiyi bozmayacaklarını açıkladı.
 

Karabük Maçında Kadroda Değişiklik Olmayacak
 

Başarılı bir şekilde yükselişte olan Göztepe bu sezon deplasmandaki maçlardan 7’sinden 4’ünü galibiyet ile tamamladı.1’inde berabere kaldı ve eşitliği bozmadı. Dışarıda ise 2 kez mağlup olan Göztepe, toplamış olduğu 24 puanın 13’ünü hanesine deplasmanda yazdırmış oldu. Buna göre Demir Grup Sivasspor’u 3-2 i Antalyaspor’u 3-1, Osmanlıspor’u 2-0, Karademir Karabükspor’u 1-0 geçen Göztepe deplasmanda tam 10 gol attı ancak 7 gol yedi..
 

Sakatlıkları süren stoperlardan Peybernes ve Hakan’ın tedavisine devam edilmekte olan Göztepe’nin önündeki önemli karşılaşmalardan biri olan Karademir Karabük maçında kadroyu değiştirmesi beklenmiyor. Yapılan açıklamalarda bu yükseliş ve başarıyı sürdürmek için aynı çizgide ilerlenmesi ve daha iyi çalışılması gerektiğini vurgulayan teknik adam Tamer Tuna’nın galip gelinen Karademir Karabük maçı için ilk 11’ deki isimlerde değişiklik yapması beklenmiyor. Aynı başarılı kadro ile sahaya çıkacak olan Göztepe’nin deplasmanda başarılı bir oyun sergileyen takım olması ve ofansif anlayışı önündeki karşılaşmada da gelecek diğer karşılaşmalarda da galibiyeti getirecektir.
 

 

Ligde üst süte 2 maç kazanan ve ligin 15. Haftasında Cumartesi Günü Evkur Malatyaspor maçı hazırlıklarına son hızla devam eden Kırmızı Sarılı takım Beşiktaş ve Akshisar karşılaşmalarında gösterdiği performansı bu karşılaşmada da çizgisini bozmadan sürdürmeyi planlıyor. Kendi tesislerinde maç hazırlıklarına devam eden Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna ise bu çizgiyi hiç bozamayacaklarını ifade ediyor. Maça açılan en yüksek oranları supertotobet ve justinbet sitelerinde görebilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.