Göztepe'den bomba transfer atağı

Sarı-kırmızılı kulübün 87. kuruluş yıldönümünde taraftarı bir yıldız transfer ederek coşturmak isteyen yönetim, Galatasaraylı Mehmet Batdal'a teklif yaptı

Göztepeden bomba transfer atağı
12 Haziran 2012 Salı 16:19 tarihinde eklendi, 1.105 kez okundu.

 

Göztepe'de taraftarlar 14 Haziran'da 84. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken yönetimde bomba bir transferle hem sessizliği bozmak, hem de sarı-kırmızı renklere gönül verenlere özel bir ödül vermek istiyor. Karabükspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'dan olumsuz yanıt alan Göztepe yönetimi, Süper Lig'in tek Egelisi Akhisar Belediyespor ve Bucaspor'un da talip olduğu Galatasaraylı Mehmet Batdal'a yöneldi.
 
TERİM İLE GÖRÜŞÜLECEK
 
26 yaşındaki golcü için İstanbul ekibine teklif yapıldı. Bucaspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra Galatasaray'a transfer olan, ancak daha sonra Konyaspor ve Karabükspor'a kiralanan Mehmet Batdal, geçen sezon G.Saray'a dönmüş ve zaman zaman sarı-kırmızılı takımın kadrosunda yer almıştı. İstanbul'da bulunan Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın, G.Saray'ı çalıştıran meslektaşı Fatih Terim'le görüşüp transfer için vize isteyeceği öğrenildi. Transferde sıkıntı olması halinde ise kiralık formülü de devreye girebilecek. Öte yandan kulübünden bonservisini alan Sivasspor'lu sol bek Kağan Timuçin Konuk'un da hafta içinde imza atması bekleniyor.
 
(Yeni Asır)