'Gözümün önünden gitmiyor'

Meral Okay'ın ani ölümünün ardından dostları ve sanat dünyası üzüntülerini sosyal medya üzerinden milyonlarla paylaştı. Okay Twitter'da sadece Türkiye değil dünya gündeminde de ilk sıralarda yer aldı.

Gözümün önünden gitmiyor
09 Nisan 2012 Pazartesi 16:26 tarihinde eklendi, 2.509 kez okundu.

 

Meral Okay'ın kaybı sosyal medyada geniş yankı buldu. Hem sanatçı dostları hem de sevenleri onu dünya ve Türkiye gündeminde ilk sıralara taşıdı. Okay'ın senaryosunu yazdığı 'İkinci Bahar', 'Yeditepe İstanbul', 'Asmalı Konak' gibi diziler ve yazdığı şarkılardan 'Masum Değiliz' de Twitter gündeminde yerini aldı.
 
Burak Özçivit
Meral ablanın haberi çok üzdü...Rolümü anlattığı an gözümün önünden gitmiyor... İnanasi gelmiyor insanin, mekanin cennet olsun...
 
Ali Sunal
Meral ablamı MERAL OKAY'I kaybettik başımız sağolsun :(
 
Ümit Ünal /> Meral Okay ile çok kısa da olsa çalışma şansım oldu. Çok hoş bir insandı. Herkesin başı sağolsun.
 
Demet Akalın
Tanımadan seversin bazen bazı güzel kalpleri sabah aldığım haberle gözyaşlarımı tutamıyorum... Mekanın cennet olsun Meral Okay
 
Özge Ulusoy<br /> Meral Okay... Allah rahmet eylesin...
 
Gülben Ergen
Meral Okay tüm sevenleriyle vedalaşıp kavuşma mertebesine vardı. Bize yazdıklari ile ismini hep zikredeceğiz senin Meral, hep özleyecegiz...
 
Cem Ceminay ?
Muhteşem Yüzyıl annesini kaybetti Meral Okay’ı unutmayacağız.
 
Ceyhun Yılmaz ?
Dizilerin usta kalemi Meral Okay’ı kaybettik, mekanı cennet olsun.
 
Murat Dalkılıç ?
Meral Okay mekanın cennet olsun…
 
Özlem yildiz serter ?
Televizyon dünyası çok önemlı bir ismi kaybetti Meral Okay mekanın cennet olsun…
 
Derya Baykal ?
Meral Okay :(((( çok üzgünüm çok ….
 
Tuğba ÖZAY ?
Bazı insanlarla hiç karşılaşmamışsındır ama seversin ya. Ürettikleri hafızana kazılmıştır.. Meral Okay’da öyleydi benim için. Yolun ışıklı olsun.
 
Murat Boz ?<br /> Cok büyük bir kayıp. Üzüntüm tarifsiz. Meral Okay’a Allah’tan rahmet sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekani cennet olsun.
 
Elif Güvendik ?
Bu Şarkılar Meral ablamıza aİt. Adı Bende Saklı, Masum Değiliz, Helal Ettim Hakkımı #meral okay biz de helal ettik hakkımızı sana …
 
Ebru Destan İnan ?trong>
> Şu anda çok ama çok üzgünüm…Meral Okay’ı kaybettik tanisma fırsati bulduğum birlikte zaman geçirdiğim dünya tatlısı bir insandı inanamıyorum.
 
Hadise Açıkgözg>
/> Meral Okay’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum.Sinema dünyası çok değerli, çok sevilen ve sayılan bir isim kaybetti :(
 
Seray Sever ?>
Sabah acı haberle güne uyandık… Allah rahmet eylesin Meral Okay, mekanin cennet olsun.Seni seviyoruz
 
Işın Karaca Doğan ?
İçin’deki aşkla yazarak döktün sayfalara bizi. Sensiz çok eksik olacak hayat. Yolun ışık olsun Meral Okay. Çok özel bir kadınsın.
 
Yonca Lodi
Meral Okay...Yaman diye yaşadı,muhtemelen Yaman diye diye gitti. Yaman O'na,O Yaman'ına kavuştu. Bizlerse büyük bir kadın kaybettik.
 
Saba Tümerr /> Gece Sezen Aksu’yla saatlerce Meral Okay'dan bahsedip sabah vefat haberiyle uyanmanin ne kadar derinden üzdüğünü ifade edebilmem çok zor.
 
Reyhan Karaca
Yine kanser yine aci lanet olsun!!! Meral Okay mekanin cennet olsun.. Hayat çok boş..
 
Levent Üzümcü
Sezen Yaman abinin arkasından bu ağıtı yazdıydı. Bu sefer senin için gelsin, selam ederim Yaman abiye...