Gözyaşlarına hakim olamadı

Kağıthane’de bir inşaatın temel çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Enkaz altında kalan bir işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Gözyaşlarına hakim olamadı
20 Eylül 2014 Cumartesi 20:16 tarihinde eklendi.

Kurtarma çalışmalarını izleyen baba, oğlu hastaneye götürülürken gözyaşlarını tutamadı.

Olay, Yeşilce Mahallesi Destek Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bir ev inşaatının temel çalışmaları sırasında işçiler hafriyat çıkarıyordu. Bu sırada toprak kayması yaşandı. Toprak kaymasıyla birlikte Hüseyin Arat enkaz altında kaldı.

Olay yerine hemen itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. İtfaiye olay yerinde bir süre kurtarma çalışması yaptı. Kurtarma çalışmalarını çevredeki vatandaşlar da izledi. Kimileri evlerinin pencerelerinden kimileri ise güvenlik şeridinin dışından olup bitenleri merakla izledi. Bazı vatandaşların ise güvenlik şeridini aşarak enkazı yakından görmeye çalıştığı görüldü.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARDAN ALKIŞ

Kurtarma çalışmaları sırasında toprak altında kalan işçiye serum bağlandı. Sağlık ekipleri işçi ile yakından ilgilendi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları ile işçi bulunduğu yerden çıkarıldı. Çevredeki vatandaşlar ise yaralı kurtarılan işçiyi alkışladı. Bu sırada işçinin babası Muzaffer Arat’ın sinir krizi geçirdiği ve uzun süre ağladığı görüldü.

Öte yandan bir itfaiye eri de çalışmalar sırasında yaralandı. Yaralı itfaiyeci, ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralı işçi ise ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerinde bir süre daha çalışma yapan ekipler sokaktan ayrıldı. 


CİHAN