"Grubun favorisi Kolombiya"

U20 Milli Takım Antrenörü Feyyaz Uçar, öncelikle turnuvada oynamayı hak ettiklerini tüm dünyaya göstermek istediklerini söyledi.

21 Haziran 2013 Cuma 20:12 tarihinde eklendi.


Uçar, FIFA U20 Dünya Kupası C Grubu’nda, yarın akşam saat 21.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda El Salvador ile yapacakları maç öncesi statta düzenlediği basın toplantısında, U20 Dünya Kupası’nda çok önemli takımların mücadele edeceğini belirterek, “Biz ev sahibi olmamız dolayısıyla turnuvada mücadele edeceğiz. Öncelikle bu turnuvada oynamayı hak ettiğimizi tüm dünyaya göstermek istiyoruz.” dedi.

Kupanın favorisinin Kolombiya olduğunu ifade eden Uçar, şöyle devam etti: “Kolombiya, burada Güney Amerika’nın şampiyonu olarak bulunuyor. Arjantin ve Brezilya’nın gelemediği bir turnuvaya, şampiyon olarak geldiler. Grubun favorisi Kolombiya ve oldukça etkili oyuncuları var. Pas yapmayı bilen çok iyi oyunculara sahipler. Bu turnuvaya büyük renk katacaklardır.” Uçar, futbolcularından Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığının geçtiğini ve son durumunu doktorla değerlendirdikten sonra yarınki maçta oynatabileceğini sözlerine ekledi.

Başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu da turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını vurguladı. Hakan, “Hocalarımız gerekli taktik varyasyonları bize gösterdi. Biz de bunu sahaya yansıtıp başarılı olmak istiyoruz.” diye konuştu.

SON İDMANI YAPTILAR

Ay-Yıldızlılar, El Salvador maçının son idmanını, müsabakanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda gerçekleştirdi. Milliler, ilk 15 dakikası basına açık olan idmanda koşu ve ısınma hareketleri yaptı.


CİHAN