"Gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, gruptan çıkmak için kendileri 1 puanın yettiğini, ancak grup birincisi olarak çıkmak istediklerini söyledi.

Gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz
24 Ocak 2013 Perşembe 23:30 tarihinde eklendi, 1.496 kez okundu.

 

 
Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 3-0 kazandıkları Mersin İdmanyurda maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kazanmamız gereken bir maça çıktık ve kazandık. 3 golle 3 puan aldık. Grupta yarış devam ediyor. Eskişehir ve Antalya’da 6 puanla bizi takip ediyor. Bize 1 puan yetiyor ama biz grup birincisi olarak çıkmak istiyoruz.” dedi.
 
Maça kendilerinin hakim olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, “Oyun kalitesi bizim lehimizeydi. Goller bulduk, daha fazla gol de bulabilirdik. Zaman zaman hatalarımız da oldu. Onları düzeltmek zorundayız. Oyuncuların gayreti ve kazanma arzusundan memnunum.” diye konuştu. 
 
Saha zemininin kötü olmasından da dert yanan Güneş, devre arasında kalp rahatsızlığı geçiren Giray’ın da düz koşulara başladığını belirtti. Güneş, savunmaya oyuncu arayışlarının olmadığını sözlerine ekledi.
 
Genç futbolcu Abdullah Karmil, müsabakaya iyi başladıklarını belirterek, “Eren ile bir gol bulduk. Bu golle oyunu domine ettik ve bol pozisyon bulduk. İkinci golden sonra da rahatladık ve üçüncü golle maçı bitirdik. İnşallah bu galibiyetler ligde de devam edecek.” ifadelerini kullandı.
 
Zeki Yavru da ligdeki Karabük mağlubiyetinin ardından kupada moral bulmak istediklerine ifade etti. Genç futbolcu, “Bu yüzden galip gelmemiz iyi oldu. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

CİHAN