G.Saray bayram etti

Sarı kırmızılı ekibin Alanya kampında patlayan stoper krizi 5 günde takım içerisinde çözüldü

G.Saray bayram etti
29 Ocak 2015 Perşembe 12:58 tarihinde eklendi.
Sarı kırmızılı ekibin Alanya kampında patlayan stoper krizi 5 günde takım içerisinde çözüldü
Galatasaray'da bir haftalık Alanya kampında başgösteren stoper sıkıntısı yeni bir transfer fiyaskosuna dönmeden takım yapısı içerisinde 5 günde çözülüverdi.
 
Semih ve Koray'ın sakatlıklarının ardından Koray'ın sakatlığını beklenenden kısa sürede atlatması ve Çaykur Rizespor maçında müthiş bir performans ortaya koyması sarı kırmızılı ekipte büyük sevinç oluştururken aynı şekilde zorunlu olarak stoperde oynatılan Hakan Balta'nın da performansı sarı kırmızı kulüpteki endişeleri ortadan kaldırdı.
 
Galatasaray kupa sınavında deplasmanda Eskişehirspor ile oynarken, sarı kırmızılı ekip 1-0 maçı kaybetmesine karşın Hakan Balta - Koray ikilisi yine beklentileri boşa çıkarmadı. Sarı kırmızılılar kupada gruptan çıkmanın rahatlığı ile oynadığı maçta vaziyeti idare ederken, aynı saatlerde Afrika Kupası'nda Fildişi Sahili ile Kamerun arasında oynanan maçta da gelişmeler Galatasaray adına sevindiriciydi. Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bu karşılaşmada Fildişi Sahili taraftarı olmuş bir şekilde maçın sonucunu beklerken, Ekvator Gine'sinde oynanan mücadeleden gelen sonuç sarı kırmızılar adına sevindiriciydi. Kamerun kaybetti ve Chedjou Afrika'dan Florya'ya erken dönüyordu. Böylece Galatasaray'ın savunma göbeğindeki sıkıntı minimuma inecekti. Bu dönemde Koray'ın performansı savunma için ciddi bir alternatif olacağını ortaya çıkarırken, Galatasaray'ın stoper transferindeki bir numaralı tercihi olan Bursasporlu Serdar Aziz için istenilen 4 milyon euro da sarı kırmızılı kulübün kasasında kalmış oldu. Chedjou'nun cuma günü İstanbul'a gelmesi ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kararına göre Bursaspor karşılaşmasında formasını teslim alması bekleniyor.

DHA