G.Saray istedi Fener anlaştı!

F.Bahçe'nin G.Saray'ın da listesinde bulunan Zarate için Lazio ile anlaştığı iddia edildi.

G.Saray istedi Fener anlaştı!
03 Ocak 2013 Perşembe 14:25 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'de camiayı transfer heyecanı sararken, sarı lacivertli takımın transfer listesinde olduğu ileri sürülen Lazio'lu Mauro Zarate ile ilgili iddialar İtalyan basınında da yankı buluyor.
 
LA STAMPA gazetesine konuşan Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, Fenerbahçe yöneticileri ile Zarate'nin transferi konusunda 9.5 milyon Euro'ya anlaşmaya vardıklarını, artık işin sarı - lacivertli yönetimin Zarate'yi ikna etmesine kaldığını açıkladı.
 
Ligtv'nin haberinde, bu açıklamalar sonrası gözlerin Zarate'nin vereceği karara çevrildiği, Arjantinli futbolcunun menajeri Luis Ruzzi'nin ise Tuttomercato'ya verdiği röportajda Türkiye'ye gitmenin kesinlikle seçenekleri arasında olmayacağını söylediği yer aldı.
 
Sarı - lacivertlilerde transferle ilgili hareketlilik yaşanırken, İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın Antalya'ya gitmeyerek İstanbul'da kaldığı ve önümüzdeki günlerde transfer için yurtdışına gideceği öğrenildi.
 
FENERBAHÇE'DE TAKIMDAN İLK GİDECEK İSİM BİENVENUE
 
Bu arada Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimlerin de belli olmaya başladığı ileri sürüldü. Henri Bienvenue için Sanica Boru Elazığspor ile büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, oyuncuya Sivasspor'un da talip olduğu öğrenildi.
 
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman tarafından verilen şansları değerlendiremeyen ve Antalya kampına götürülmeyen Özgür Çek için ise Gaziantepspor ve Kardemir Karabükspor'un kulübün kapısını çaldığı bildirildi.
 
 
 
İkinci yarı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, Nijerya Milli Takımının Afrika Kupası Kadrosuna dahil edilmeyen Joseph Yobo'nun da kampa katılacağı açıklandı.