G.Saray kalecisine saldırı

Galatasaray'da İstanbul BŞB mağlubiyeti ile bozulan moraller, bir taraftarın Ufuk Ceylan'ı yumruklayıp kaşını açması üzerine sıfıra indi.

G.Saray kalecisine saldırı
13 Eylül 2011 Salı 10:46 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'da İstanbul BŞB mağlubiyetinin yankıları sürerken, sarı-kırmızılı takımın yedek kalecisi Ufuk Ceylan bir taraftarın saldırısına uğradığı öne sürülüyor.
 
Kaleci antrenörü Taffarel, dün akşam saatlerinde Sarı-kırmızılı kulübün üç file bekçisi Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'e Florya'da bir restoranda moral yemeği verdi.
 
Yemek sonrası Ufuk ile kimliği belirlenemeyen bir şahıs arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yüzüne darbe alan Ufuk'un kaşında açılma oldu. Taffarel ve takım arkadaşları tarafından Bahçelievler Medical Park Hastanesi'ne götürülen genç kaleci, kaşına dört dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. Olayın polis tutanaklarına geçmemesi için kulüp menajeri Cenk Ergün'ün hastaneye geldiği ve Ufuk'u yatıştırdığı öne sürüldü.
 
Ufuk Ceylan: Kavga etmedim
 
. Aldığı darbe nedeniyle kaşının açıldığı iddia edilen Ufuk, hiç kimseyle kavga etmediğini belirterek, "Teknedeki yemekte şanssız bir kaza geçirdim. Bir anda dengemi kaybederek yere düşünce alnımda küçük bir açılma oldu. Hastanede alnıma dikiş atıldı. Olay bundan ibarettir. Yemekte kavgaya karıştığım haberleri tamamen asılsız" dedi.