G.Saray ve Fener'i unutamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu ilk maçında Celtic ile deplasmanda karşılaşacak olan Juventus'ta, Torino ekibinin tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, rakibine Galatasaray ve Fenerbahçe ile gözdağı verdi.

G.Saray ve Feneri unutamadı
12 Şubat 2013 Salı 15:16 tarihinde eklendi, 1.003 kez okundu.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu ilk maçında Celtic ile deplasmanda karşılaşacak olan Juventus'ta, Torino ekibinin tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, rakibine Galatasaray ve Fenerbahçe ile gözdağı verdi. İskoç ekibinin ateşli taraftarından korkmadığını dile getiren tecrübeli kaleci, Celtic'in atmosferinin kendilerini etkilemeyeceğini ve Galatasaray ve Fenerbahçe'nin atmosferinin daha zorlu olduğunun altını çizdi.
 
Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan yıldız eldiven, "Elbette taraftarlar takıma yardımcı olabilir; ama sadece bir yere kadar. Rakip bu sebepten dolayı geri adım atamaz, oyuna odaklanmalıdır. Burada da atmosfer çok ateşli; ama şimdiye kadar hiçbir taraftarın sahaya girip gol attığını görmedim.
 
"Bu maçta gol yemezsem en az beraberlik alacağız ve 2. maça şanslı olacağız. Gol yemezsek elbette işi halletmiş olmayacağız ama iyi bir başlangıç olacak. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak" ifadelerini kullandı.
 
Celtic taraftarlarının yaratacağı yoğun baskıya da cevap veren Buffon, "Şimdiye kadar oynadığım en zorlu atmosferler Fenerbahçe ve Galatasaray'dı" ifadelerini kullanarak Celtic'teki taraftar baskısının kendisini etkilemeyeceğini belirtti.

sporx