G.Saray’a süper teklif

Gelen rapor üzerine harekete geçen sarı kırmızılı yönetime, Arsenal’de forma giyen Emmanuel Eboue önerildi.

G.Saraya süper teklif
19 Temmuz 2011 Salı 11:47 tarihinde eklendi, 1.098 kez okundu.

 

Sağ bek arayan Galatasaray’a süper teklif... Teknik direktör Fatih Terim’in, “Sağ beke oyuncu almamız lazım” raporu üzerine harekete geçen sarı kırmızılı yönetime, Arsenal’de forma giyen Emmanuel Eboue önerildi.
 
28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Liverpool ile oynanan bir maçta 90+4’te bir penaltı yaptırınca Arsene Wenger’in gözünden düştü. O günden bu yana şans bulamayan Fildişili oyuncunun menajerleri, G.Saray ile temasa geçti. Fatih Terim de transfere onay verdi.
 
10 kişi karşıladı   
 
Eboue’nin eski G.Saraylı Song’un yeğeni olan Alexander Song aracılığıyla Türkiye hakkında bilgi topladığı öğrenildi.
 
Bu arada yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci yurt dışı kampı için Almanya’ya giden G.Saray kafilesi Almanya’da sadece özel uçakların iniş yaptığı Münster Havalimanı’na inince yalnızca 10 taraftar karşıladı.
 
SURVİVOR gibi antrenman
 
YENİ sezon hazırlıkları için Almanya’ya giden Galatasaray, ilk idmanını yaptı. Komando eğitimini andıran çalışmada espriler havada uçuştu. Yarışı kaybeden Arda’nın takımı ceza olarak bir tur koştu. Kazanan Servet’in takımındaki Gökhan bu sırada su içip, “Arda bak Survivor gibi. Biz ödülümüzü aldık” esprisi gülüşmelere neden oldu.