G.Saray'a süper Türk

Galatasaray, Almanya’da Bundesliga’ya yükselen Fürth’ün Türk yıldızı Sercan Sararer’in peşine düştü. Fatih Terim, bu sezon 11 gole imza atan genç oyuncunun transfer edilmesi için yönetime rapor verdi

G.Saraya süper Türk
01 Mayıs 2012 Salı 08:43 tarihinde eklendi, 1.015 kez okundu.

 

Galatasaray bir taraftan şampiyonluk için son 270 dakikaya odaklanırken diğer yandan önümüzdeki sezonun planlarını yapıyor.

Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer için kolları sıvayan sarı-kırmızılıların, Bundesliga’ya yükselen Greuther Fürth’ün Türk yıldızı Sercan Sararer’in peşinde olduğu ortaya çıktı.
 
Alman 2. Ligi’nde bu sezon düzenli olarak forma giyen ve geçtiğimiz günlerde A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından ikna edilen Sercan’ın mutlaka alınması yönünde rapor hazırlayan Terim’in, 1989 doğumlu futbolcunun bu sezonki performansından çok etkilendiği ifade edildi. Bundesliga 2’de 7, kupada ise 4 gole imzasını Sercan Sararer’in orta sahanın sağında oynamasına karşın hücumda da çok etkili olduğunun altı çizildi.
 
1.5 milyon euro
Esas bölgesi forvet iken daha sonra orta alanın kanatlarında oynamaya başlayan Sercan’ın, sarı-kırmızılıların sıkıntılı bölgesi olan kanatlara ilaç olacağı vurgulandı. Bonservisinin 1.5 milyon euro olduğu ifade edilen Sercan’ın, güçlü fiziği ve golcü kimliği ile şimdiden Premier Lig ekiplerinin dikkatini çektiği ve başta Fulham olmak üzere çeşitli takımların listesine girdiği ifade edildi.
 
İspanyol bir anne ile Türk babanın çocuğu olan Sercan’ın, İspanyol, Alman ve Türk pasaportları bulunuyor.

Milliyet