G.saray'ı şok eden mesaj

Kaiserslautern’in başkanlığını yapan eski Beşiktaşlı Stefan Kuntz, Olcay Şahan’ı almayan Galatasaray’ın başkanına zehir zemberek elektronik posta yolladı.

G.sarayı şok eden mesaj
19 Haziran 2012 Salı 09:40 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray’da “Transferi sen mi yaptın, ben mi yaptım” karmaşası sürerken, Almanya’dan gelen bir e posta ortalığı karıştırdı.
 
Başkan Ünal Aysal’a zehir zemberek mail atan isim, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve şu an Kaiserslautern’in başkanlığı yapan Stefan Kuntz’tan başkası değildi. Bundesliga’dan geride bıraktığımız sezon düşen Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan’ın top koşturduğu kulübün başkanlığını yapan Kuntz’un, çok ağır ifadeler içeren mesajlarının Başkan Ünal Aysal’ı bir hayli şaşırttığı bildirildi.
Kuntz’un ağır ifadeler içeren maili şöyleydi:
 
“Biz Galatasaray’ı büyük bir kulüp olarak bilirdik. Oyuncumla anlaşmıştınız. Geldi, bize ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine istemeden de olsa kulüp yetkilileriniz ile masaya oturduk. Anlaşma da sağladık. Bunu yaparken de 2 milyon eurodan 1 milyon euroya kadar indik. Resmi yazışmalar oldu. Sonra vazgeçtiniz. Benim oyuncum bu saatten sonra nasıl faydalı olacak. Bu nasıl ciddiyet. Büyük hayal kırıklığı yaşadım”.
 
Davala aramıştı
Galatasaray’da, Teknik Direktör Fatih Terim’in listesinde olan Olcay Şahan için, ilk teması kuran isim yardımcı antrenör Ümit Davala olmuştu.
 
Davala, genç oyuncuyu arayarak, “Seninle ilgileniyoruz” mesajı vermiş ve bunun üzerine menajerliğini de yapan ağabeyi Osman Şahan İstanbul’a çağrılmıştı. Kulübü ve oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal da, Almanya’da bulunan eski sarı-kırmızılı oyuncu Erdal Keser’i aramış ve futbolcuyla ilgili olumlu referanslar almıştı.
 
Teknik patron Fatih Terim’in vazgeçmesi sonrası Olcay transferini askıya alan sarı-kırmızılılara, Almanların tepkisi ise Stefan Kuntz’un sitem dolu mailiyle gerçekleşti. Kaiserslautern 14 Haziran’da toplanırken, Olcay Şahan da takımıyla beraber çalışmalara başladı.
 
Olcay Şahan kimdir?
 
Doğum tarihi: 26 Mayıs 1987
Doğum yeri: Düsseldorf, Almanya
Yaşı: 25, Boyu: 1.79
Mevki: Orta saha
 
SEZON    KULÜP     MAÇ    GOL
2006-08    M’Gladbach II    75    16    
2008-09    Duisburg II    14    12
2008-11    Duisburg     73    11    
2011    K’Slautern    13    1

Milliyet