"Güçlü bir rakibi yendik"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Güçlü bir rakibi yenmek misyonumuz gereği iyi oldu." dedi.

27 Şubat 2013 Çarşamba 23:18 tarihinde eklendi.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda takımının Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan başarılı teknik adam, "Her ne kadar maç öncesinde iddiasız olsakda öğrencilerime öğrenilmiş çaresizlik içinde olmamız gerektiğini söyledim. Ne olursa olsun misyonumuza uygun davranılması gerekiyordu. İlk yarı biraz daha rakip üstündü, ikinci yarı son 25 dakika oyunu forse ettik. Kontraatağa direk çıkarak zorluk yaşattık. Güçlü bir rakibi yenmek misyonumuz gereği iyi oldu. Oyuncularımın kariyer planlamalarında bir başlangıç olarak yer alacaktır. Burada çok iyi ağırlandık. Çok saygı gördük. Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz." diye konuştu.
 
Basın toplantısına katılan futbolculardan Yusuf da "Hz. Hamza'nın 'Gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam diyor' bizde o şekilde mücadele ettik. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ismi önemli değildi. İyi oynamaya çalıştık. Bu gece yattığım zaman keşke demeyeceğim. Güzel bir galibiyet aldık. Camiamıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.
 
Toplantıya katılan kaleci Fatih de "Bu galibiyete Trabzon şehrinin büyük ihtiyacı vardı. Fenerbahçe, Trabzonspor'un her zaman ezeli rakibidir. Burada çok iyi ağırlandık. Güzel bir mücadele oldu. Bu akşam sadece futbol konuşuldu. Galip gelerek güzel bir kapanış oldu. Artık kendi ligimize bakacağız." dedi.

CİHAN