Güiza'dan veda mesajları

İspanyol basınına geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Daniel Güiza, "Fenerbahçe'deki durumuma baktığımda artık forma şansı göremiyorum. Sezon başlamadan satılmam herkes için en mantıklı çıkış olacaktır" dedi

Güizadan veda mesajları
24 Haziran 2011 Cuma 09:04 tarihinde eklendi, 1.128 kez okundu.

 

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza tatilini geçirdiği Sanlucas kasabasında basına önemli açıklamalarda bulundu.
 
Kendisinin yeni sezonda Türkiye Süper Ligi'nden çok La Liga'ya yakın olduğunu ifade eden Güiza, "30 Haziran'da İstanbul'da olmam söylendi ama bu tarihe kadar herşey değişebilir" dedi.
 
Yıldız oyuncu, İspanya'yı özlediğini ve geri dönmek için her türlü fedakârlığı yapacağını  söyleyerek, "3 sezondur Fenerbahçe forması giyiyorum. Bir yılım kaldı. Bunu tamamlayıp tamamlamayacağım yakında belli olacak. Ancak Fenerbahçe'deki durumuma baktığımda artık forma şansı göremiyorum. Sezon başlamadan satılmam herkes için en mantıklı çıkış olacaktır" ifadelerini kullandı.
 
En az dört yıl daha futbol oynayabilecek güçte olduğunun altını çizen Güiza, "Kimse unutmasın ki İspanya'da gol kralı olmuş biriyim. Daha futbola katkı yapacak dönemlerim var. Açıkcası futbol oynamayı çok özledim" diye konuştu.
 
Güiza eski takımı Getafe'nin kendisi ile ilgilendiğini saklamayarak bu kulüp ile konuştuğunu ve iki tarafın anlaşması halinde transfer olabileceğini belirtti. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe taraftarlarına da övgüler yağdırarak, "Bana göre dünyanın en büyük taraftarı Fenerbahçe'de var. Onlarla bir önceki sezon şampiyonluğu son anda kaybederken biraz sorunlar yaşadım. Bu da doğal. Ama ayrılırsam Türkiye'de en fazla özlemini duyacağım şey taraftar olacak" yorumunu yaptı.

Milliyet