Güiza'nın kupa aşkı!

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, şampiyonluk yarışında takımına katkı sağlamaya hazır olduğunu söyledi.

Güizanın kupa aşkı!
23 Mart 2011 Çarşamba 20:54 tarihinde eklendi, 1.443 kez okundu.

 

Sakatlığı düzelmesine rağmen kadroda yer bulamayan Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, FBTV'ye açıklamalarda bulundu.
 
Güiza, yaptığı açıklamada, antrenmanlarda bütün gayretiyle çalıştığını ifade ederek, "Takımıma katkıda bulunup, kupayı kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.
 
İspanyol futbolcu, sürekli kazanan bir takımları olduğunu vurgulayarak, "O kadroyu bozmak da zor. Onlara büyük saygı duyuyorum. Ancak ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmaya, antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğim. İnşallah ben de gelecek maçlarda süre alır ve şampiyonluğa giden bu yolda arkadaşlarıma yardımcı olabilirim" diye konuştu.
 
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Güiza, "Özellikle fizik anlamında çok iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Önümüzde Bursaspor maçı var ve biz o maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Çok iyi bir çalışma ve arkadaşlık ortamımız var. Umarım Bursaspor karşısında da istediğimiz futbolu sahaya yansıtabiliriz" ifadelerini kullandı.