Gülben arabada ağladı

Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, önceki gün anlaşmalı olarak boşandı.

Gülben arabada ağladı
13 Nisan 2012 Cuma 18:41 tarihinde eklendi, 1.642 kez okundu.

 

İstanbul 14’üncü Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya Gülben Ergen ile avukatı Kezban Hatemi ve Mustafa Erdoğan ile avukatı Ali Gayıranal katıldı.

Öncesinde özel bir odaya alınan çift, saat 13.50’de duruşma salonuna girdi, yaklaşık 25 dakika süren gizli duruşmanın ardından da salondan birlikte çıktı. Yürüyen merdivenlere kadar beraber yürüyen Ergen ile Erdoğan, burada tokalaşarak ayrıldı. Mahkeme, çiftin üç çocuğunun velayetini tarafların hazırladığı protokol uyarınca Ergen’e verdi, ayrıca belirlediği günlerde Mustafa Erdoğan’ın çocuklarıyla birlikte olmasını hüküm altına aldı. Ergen, boşanmanın resmileşmesinin ardından Hürriyet’e kısa bir açıklama yaptı: “Hakim son söz olarak ‘Hakkınızda hayırlısı olsun’ dedi, amin dedik. Artık ikimiz sadece anne babayız.”
 
Arabada ağladı
 
Duruşma öncesinde Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, özel bir odada oturdular. İkilinin çok kısa cümleler kurduğu gözlendi. Çift, salona birlikte girdi. Ergen duruşmaya yalnız girerken, Erdoğan’ın yanında iki arkadaşı vardı. Tarafların, nafaka ve tazminat konusunda da anlaştıkları ancak söz konusu miktarları protokole yansıtmadıkları iddia edildi. Mustafa Erdoğan’ın üç çocuğunun eğitim ve diğer masraflarını karşılayacağı da öğrenildi. Duruşmadan Erdoğan arkadaşlarıyla ayrılırken Gülben Ergen, kendisini bekleyen arabaya hızlıca bindi. Kendini koltuğa atan Ergen’in ağladığı görüldü.