Gülben'den bir çalım daha!

Gülben Ergen, küs olduğu Sibel Can'ın yakın arkadaşı modacı Nur Yerlitaş'la çalışmaya başladı

Gülbenden bir çalım daha!
05 Ağustos 2012 Pazar 09:42 tarihinde eklendi, 1.140 kez okundu.

 

Şarkıcı Gülben Ergen, kavgalı olduğu ünlü isimlerle çalışanları bir bir transfer ediyor. Daha önce küs olduğu şarkıcı Hülya Avşar'ın maestrosu ve asistanını transfer eden Ergen; şimdi de kavgalı olduğu Sibel Can'ın yakın arkadaşı ve modacısı Nur Yerlitaş'la çalışmaya başlıyor. Yerlitaş'ın, Gülben Ergen'in 24 Ağustos'taki Kuruçeşme Arena konseri için kıyafet hazırlamaya başladığı konuşuluyor.
 
ARALARI BOZUKTU
Aslında Nur Yerlitaş'la Gülben Ergen'in arası, geçtiğimiz yıl çok gergindi. Modacısı Canan Yaka'yla anlaşamayan Ergen, soluğu Nur Yerlitaş'ın yanında almıştı. Ergen'in amacı Canan Yaka'yı kızdırmaktı ancak Nur Yerlitaş, ünlü şarkıcıya "Ben kendimi kullandırmam ama sana kıyafet dikerim. Fakat sağda, solda adımdan söz etme" demişti. Bunun üzerine Ergen, "Sen virgül koymadan noktayı koydun ve çok ayıp ettin" sözleriyle Yerlitaş'a kırıldığını söylemişti. Yeni bir modacı arayışında olan Gülben Ergen, söylediklerini çabuk unuttu ve bu yıl da Nur Yerlitaş'tan kıyafetlerini dikmesini talep etti. Ünlü modacı da olumlu cevap verdi. Şimdi magazin kulislerinde Can'ın bu duruma ne yorum yapacağı merak ediliyor.
 
ERGEN İLE CAN'IN ARASI NEDEN AÇIK?
Sibel Can'la Gülben Ergen'in arası bundan altı yıl önce bozuldu. 2006 yılında annesi Emine Gül Sezer Can'ı kaybeden Sibel Can; Gülben Ergen'in kendisine sadece mesaj attığını ve evine ziyarete gelmediğini söylemişti. Geçtiğimiz yıl Kıbrıs'a aynı uçakla giden, ancak birbirlerini görmezden gelen ikiliden Gülben Ergen'in "Ben bir numaradaydım, arkamdakileri görmedim. Bence bu ince değil, gayet kalın bir mesaj" sözleri ortamı iyice germişti.
 
Günaydın