Gül'e İstanbul'da görkemli karşılama

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünissa ve çocuklarıyla birlikte, özel uçak CBK ile saat 20.45 sıralarında İstanbul'a geldi.

Güle İstanbulda görkemli karşılama
28 Ağustos 2014 Perşembe 21:03 tarihinde eklendi, 1.180 kez okundu.
Gül'ü, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve öteki ilgililer karşıladı. Gül, havalimanı önünde de, çoğunluğu İstanbul'daki Kayserili dernek ve federasyon üyelerinin oluşturduğu yaklaşık 150 kişilik bir grup tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Gül, Devletin onuru, milletin gururu şeklinde slogan atan hemşehrilerini selamlayarak, ellerini sıktı. Kayserili hemşehrileri de Gül çiftine çiçek sundu.
 
"HEP GÖRÜRSÜNÜZ, TAKİP EDERSİNİZ..."
 
Abdullah Gül, gazetecilere yaptığı kısa açıklamada da, Devraldığımız Cumhurbaşkanlığı'nı şerefle yaptım. Şimdi de şerefle, değerli, sevgili arkadaşıma devretmiş oldum. İnşallah bundan sonra memleket için her şey hayırlı olur. Her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum dedi.
 
Gül, Tekrar siyasete dönecek misiniz sorusuna ise Hep görürsünüz, takip edersiniz. İstanbul'dayız artık. Ankara'ya Allahaısmarladık dedik, geldik yanıtını verdi. 
 
Gül Ailesi, daha sonra, sivil plakalı bir otomobille Tarabya'daki Huber Köşkü'ne hareket etti.