Gülen'in bu videosu yeniden gündemde!

Fethullah Gülen'in geçmiş dönemlerde söylediği "Hakim de kiralayacaksın" sözleri yeniden gündemde.

Gülenin bu videosu yeniden gündemde!
22 Aralık 2013 Pazar 13:21 tarihinde eklendi, 1.617 kez okundu.
Son günlerde düzenlenen operasyonundaki iddialar Fethullah Gülen'in "Avukat da kiralayacaksın, hakim de kiralayacaksın" dediği eski bir videosunu yeniden dolaşıma soktu.
 
Dershanelerin özel okula dönüştürülmesi tartışmalarıyla birlikte başlatılan operasyonlardaki hukuksuzluklar, Fethullah Gülen'in, "İcabında Avukat da kiralayacaksın, hakimde kiralayacaksın sözlerini akıllara getirdi.
 
Takvim gazetesinin internet sitesi Gülen'in yeniden dolaşıma giren eski videosunu gündeme getirdi. Yolsuzluk operasyonu adı altında birbiriyle ilgisiz dosyalarla ilgili aynı anda operasyon yapılması, opersayonlardan emniyet müdürlerinin ve başsavcının haberinin olmaması, operasyonla ilgili UYAP'a bilgi girişinin yapılmaması bir çok soruyu akıllarada getirdi. Operasyon düzenyeleyn polislerin Cemat'e yakın olduğu iddiaları ise, "Hükümeti zor durumda bırakmak için polislere hakimlere üstleri dışından emirler mi verildi" şüphesini doğurdu. Bu şüphelerin en büyük nedeni ise Fethullah Gülen'in Cemaat'e mensup kimselere yaptığı sohbette, "İcabında mahkemenin altını üstüne getireceksin, avucunun içerisine alacaksın. Avukat da kiralayacaksın hakim de kiralayacaksın" sözleri.