Gülen'in yerine geçecek isim kim?

AK Parti- Cemaat geriliminde yeni bir iddia daha ortaya çıktı. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, ilginç bir iddia ortaya attı.

Gülenin yerine geçecek isim kim?
30 Aralık 2013 Pazartesi 11:40 tarihinde eklendi, 1.645 kez okundu.
Dilipak'ın iddiasına göre Cemaat'i yine içinden bir kişi ifşa etti çünkü bu kişi Gülen'in yerine geçmek istiyor ve Ocak ayında Cemaat'e dava açılacak.
 
İŞTE DİLİPAK'IN O YAZISI:
 
"Cemaatin bu ani atağının aslında bir çok sebebi var.. Tamam kötü bir zamanlamaydı, ama sıkışmışlardı.. 
 
Çünki, Gülen'in yerine gelmesi sözkonusu isimlerden biri, cemaat yapısı içindeki kriptoları yakın takibe aldı. İpin ucu MOSSAD ve ClA'ya kadar gidiyordu. Oynanan oyunun farkına varınca görevden uzaklaştırıldı. O da bu işin izini sürdü. Sonunda elde ettiği bilgilerle Başbakanın kapısını çaldı.
 
ARINÇ BUNU KASTETMİŞ
 
Arınç'ın "bizi uyutmuşlar" dediği kirli oyun bu! İşin içinde yok yok, Cemaat dedikleri yapı bir Truva atı...
 
Şunu da söyleyeyim, sızdıkları yönlendirdikleri tek "Cemaat" yapısı da bu değil! Bildik derin yapı işte; Media Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK, tekmili birden işin içinde...
 
‘Savaş kabinesi’nin gladyatörü: Efkan Ala
 
BÜTÜN İSİMLER BELİRLENDİ
 
Peki, madem bunlar biliniyor, ne bekleniyor..?
Söyleyeyim: Elde o kadar çok belge ve bilgi var ki, bunların gözden geçirilip, yapının efradına cami, ağlarına mani bir şekilde tasnif edilmesi gerekiyor.. Ordu, Polis ve istihbarat örgütü içindeki yapılanmada görev alan yeşil kabuki, aktif profesyonel ve kripto isimler ve bağlantı kurdukları, Media, Sermaye, dış kanalları hepsi ortaya çıkartılmış..
 
OCAK'TA CEMAATE DARBE İNECEK
 
Bu bilgilerin çoğu istihbarat kaynaklı arşiv bilgileri değil, Cemaatin kendi içinden gelen aktüel bilgiler ve belgeler. Her gün bunlara yenileri ekleniyor.. Bu tasnif işi tamamlanınca, Ocak içinde dava açılır sanırım. 
 
Bu ultra modern darbe girişimi ve paralel devlet yapılanması davası Ergenekon ve Balyoz'dan daha ilginç olacağa benziyor... 
 
Bakarsınız bu ara birileri ülkeyi terketmek zorunda kalabilir...
 
CEMAAT O İSMİ BİLİYOR
 
Cemaat bu bilgileri Başbakan'a aktaran ismi biliyor. Başbakan üzerlerine yürümeden acele ile ve panik içinde operasyonu başlatmaya karar verdiler.. Yarın geç olabilir diye düşünmüş olmalılar.. Erdoğan da onların harekete gömmesini bekledi.. Ben 6 aydır yazıyordum bu konuyu.. Bu iş bir yıldır masada bekletiliyor..