Gülerek gitti, cenazesi geldi !

Uludağ'da kızakla kayarken, düşüp başını kar birikintisine çarpan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Elif Uymuşlar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gülerek gitti, cenazesi geldi !
26 Ocak 2015 Pazartesi 17:18 tarihinde eklendi.
Uludağ'da kızakla kayarken, düşüp başını kar birikintisine çarpan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Elif Uymuşlar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
 
Karne hediyesi olarak annesi Ceyda Uymuşlar’ın Uludağ’a götürdüğü, ancak kızakla kayarken düşüp başını kar birikintisine çarparak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Elif Uymuşlar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
 
Kazayı hafif yaralı olarak atlatan ve tekerlekli sandalye ile cenazeye getirilen anne Ceyda Uymuşlar, güçlükle yerinden kalkarak küçük kızı Elif'in tabutuna son bir kez sarıldı ve gözyaşı döktü. Baba Cengiz Uymuşlar ise ayakta durmakta güçlük çekmesine rağmen, bir an olsun kızının tabutu başından ayrılmadı.
 
CENAZEYE KATILAN MUSTAFA DEMİR, AİLEYE TAZİYEDE BULUNDU
 
Uludağ'da dün meydana gelen olayın ardından kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Kocamustafapaşa İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Uymuşlar için bugün ikindi vakti Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
 
Cenaze töreninde taziyeleri baba Cengiz Uymuşlar ile anne Ceyda Uymuşlar ve yakınları kabul etti. Cenazeye katılan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, acılı anne ve babaya başsağlığı diledi.
Cenaze törenine, küçük Elif'in okul ve mahalle arkadaşları ile çok sayıda vatandaş da katıldı. Mustafa Demir, cenaze namazında baba Cengiz Uymuşlar ile yan yana saf tuttu. Başta acılı aile olmak üzere, cenazeye katılanlar küçük Elif için gözyaşı döktü.
 
'HERKES KIZIMA DUA ETSİN'
 
Öte yandan, Uymuşlar ailesinin bir yakını görüntü almaya çalışan basın mensuplarına, "Uludağ'ı çekin, düştüğü yeri çekin" diyerek tepki gösterdi.
 
Acılı anne Ceyda Uymuşlar ise kameralara doğru güçlükle, 'Madem çekiyorsunuz, herkes kızıma dua etsin' demekle yetindi.
 
Elif Uymuşlar, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Silivrikapı Ayvalık Mezarlığı'na defnedildi.

DHA