Gülnar'da AK Parti’den ilk adaylık başvurusu yapıldı

Mersin Gülnar'da AK Parti’den belediye başkan adayı olmak isteyenler için 1 Ekim Salı günü başlayan süreç 1 Kasım cuma günü sona eriyor.

Gülnarda AK Partiden ilk adaylık başvurusu yapıldı
03 Ekim 2013 Perşembe 20:41 tarihinde eklendi.

Belediye başkan adayı ve meclis üyesi olmak için ilçe ve il merkezlerine başvuru yapmak gerekiyor.

Gülnar’da AK Parti’ye ilk adaylık dosyasını hazırlayıp teslim eden Gazeteci-Yazar Ramazan Sarıtaş oldu. Adaylık dosyasını teslim alan Gülnar AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Aksekili, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Gülnar Belediyesini kazanacağız.

Halkımız artık iktidar partisinden bir belediyenin olmasını ve Gülnar’a büyük hizmetler gelmesini istiyor. Biz de en çok hizmet verebilecek ve açık farkla kazanacak bir adayla çıkacağız. Bugün ilk adaylık dosyası veren Ramazan Sarıtaş’ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Belediye başkanı ve meclis üyesi olmak isteyenler 1 Kasım Cuma günü en geç dosyalarını verecekler. İsmi geçen bir çok arkadaşımız var. Kaç kişi müracaat edecek göreceğiz. Partimiz kimi belediye başkanı gösterirse hep beraber onun arkasında olup bu seçimi alacağız. Parti teşkilatı olarak bütün aday adaylarımıza eşit mesafede olacağız. Bir kez daha Ramazan Bey’e teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ramazan Sarıtaş da Gülnar’a umut olabilmek ve makûs talihine yön verebilmek için aday adayı olduğunu ifade ederek, "Partimizin adaylık süreci başladı. İlk adaylık dosyasını verdiğim için çok mutluyum. Mutlaka bir çok arkadaşımız aday olmak için bu yarışa girecekler. Medenî bir yarış olacağını düşünüyorum. AK Parti’de en büyük belirleyici unsur parti kriterleri ve anket.

Hemşehrilerime ve kendime güvenim tam. Genel merkez de uygun görürse Gülnar’ın adayı olup ilçeme güzel hizmetler yapmak istiyorum. Beni değil başka bir arkadaşımız aday gösterilirse yine partimizde ve adayımızın yanında yer alarak, Gülnar Belediyesi'ni AK hizmetlerle tanıştırmak için gece gündüz çalışacağız. İlçe başkanımıza ve aday olacak bütün arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” diye konuştu.


CİHAN