Gülse Birsel hangi kanalla anlaştı?

Tekrarları bile hâlâ çok izlenen 'Avrupa Yakası' dizisinin ekibi şimdi yeni bir yapımda buluşuyor

Gülse Birsel hangi kanalla anlaştı?
06 Haziran 2011 Pazartesi 13:05 tarihinde eklendi, 2.269 kez okundu.

 

Gülse Birsel'in 5 yıl süren "Avrupa Yakası" isimli sit-com'u son yılların en sevilen dizilerinin başında geliyor. Tekrarları bile hâlâ çok izlenen dizinin ekibi şimdi yeni bir yapımda buluşuyor.
 
Dizinin yaratıcısı Gülse Birsel, geçen hafta Tanrıverdi'yi canlandıran Sarp Apak'la görüntülendiği Asmalımescit'te sürprizi açıkladı ve "Yeni yılla beraber eski ekibimizle dizi yapıyoruz" dedi.
 
Ardından Gülse Birsel kaleme aldığı köşesinde de yeni dizisiyle ilgili "Cast belli değil ama Avrupa Yakası kadrosundan Sarp Apak, Hasibe Eren ve Gönül Ülkü'nün olacağı yüksek ihtimal. Tiyatroda, sinemada, televizyonda, daha hayata yakın hikâyelerin, daha gerçek bir komedinin peşindeyiz. Krek'in oyunları, genç oyuncular, bu konuda büyük umut veriyor. Sinema ve televizyonda da hakiki komedilere yaklaşma hevesim, hatta sabırsızlığım var. O bakımdan benim için tatil bitti! Gösteri başlıyor" cümlelerine yer verdi.
 
DİZİNİN KANALI, GÜNÜ VE SAATİ BELLİ
Milliyet'in haberine göre, Gülse Birsel, bu bilgileri vermekle yetinirken dizinin sadece kanalının değil, yayın günü ve saatinin bile belli olduğu ortaya çıktı. TV dünysının en parlak mizah kalemi olarak görülen Gülse Birsel'in yazdığı dizisi Kanal D şimdiden satın aldı.
 
Üstelik Kanal D, diziyi çarşamba günü "Avrupa Yakası" dizisinin yayın saatinde ekrana getirmeyi planlıyor. Böylece daha şimdiden önümüzdeki yıl da çok izleneceği varsayılan Show Tv'nin "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin karşısına Kanal D, güçlü bir rakip koymuş olacak.
 
OLGUN ŞİMŞEK DE KADRODA
Dizinin kadrosunda Gülse Birsel'in adlarını verdiği oyuncuların yanı sıra Binnur Kaya ve Olgun Şimşek'in bulunduğu, Engin Günaydın'la da görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
 
Üç bölüm senaryosunun hazır olduğu belirtilen dizinin yapımcısının bu kez Sinan Çetin'in şirketi Plato Film olmaması ise dikkat çekti.