Gülse Birsel'in Sinan Çetin intikamı

Medyada bugünlerde bir fısıltıdır gidiyor. İddialara göre Gülse Birsel, parasını alamadığı Sinan Çetin'den intikam alıyor.

Gülse Birselin Sinan Çetin intikamı
10 Mart 2012 Cumartesi 10:39 tarihinde eklendi, 4.856 kez okundu.

 

Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden Yalan Dünya'da, "Yönetmen Tufan" karakteri akıllara Gülse Birsel'in Sinan Çetin ile olan küstüğünü getirdi.

Medya dünyasında dolaşan fısıltılara göre Gülse Birsel, Avrupa Yakası'ndan parasını tahsil edemediği için araları açık olan  Sinan Çetin'den böylelikle intikam alıyor.
 
Gülse Birsel yeni dizisi Yalan Dünya'da yazdığı 'Yönetmen Tufan' karakteriyle aralarında para nedeniyle küslük olduğu bilinen Sinan Çetin'den intikam mı alıyor?
 
Yönetmen Tufan'ın stili, sürekli siyah giyinmesi, aynı zamanda reklam da çekiyor oluşu ve cimriliği... Tüm bunlar akıllara Gülse Birsel'in zekice bir yöntemle 'borç' intikamı aldığını getiriyor. Bilindiği gibi Gülse Birsel hem yzdığı hem de oynadığı Avrupa Yakası'nın yapımcısı Palto Film yani Sinan ÇEtin'di. Dizinin sona ermesinin ardından Gülse Birsel ve diğer oyuncuların paralarını alamadığı medyada konuşuldu. Şimdi ise Yalan Dünya'nın yönetmen Tufan'ı bu çekişmenin öcünü alacağa benziyor...