Gülsüm Anne 'kutsal kadın' ilan edildi

Kamuoyunda 'Umut Bebek' olarak tanınan gence koruyucu aile olan Gülsüm Kabadayı, Rusya'da 'kutsal kadın' ilan edildi.

Gülsüm Anne kutsal kadın ilan edildi
17 Şubat 2013 Pazar 16:31 tarihinde eklendi, 1.150 kez okundu.

 

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında felç nedeniyle yatağa bağımlı hale gelip konuşamayan ve kamuoyunda 'Umut Bebek' olarak tanınan gence koruyucu aile olan Gülsüm Kabadayı, Rusya'da 'kutsal kadın' ilan edildi.
 
Ruslar tarafından sürekli ziyaret edildiğini söyleyen Gülsüm Kabadayı'nın evine bu kez, Rus Milletvekili Roman Khudyakov ile Rus Devlet Duma görevlisi ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in danışmanı Ramin Gasymov geldi.
 
Ülkelerinden getirdikleri hediyeleri veren Rus ziyaretçiler, yaklaşık 1 saat kaldıkları evde Gülsüm Kabadayı ve ailesine teşekkür etti. Rus konuklar, Gülsüm Kabadayı'nın Rusya'da 'kutsal kadın' ilan edildiğini, her gün Rusya ve dünyanın dört bir yanından kendilerine arayanların, Gülsüm Anne'nin telefon ve adresini istediklerini söyledi.
 
'Umut'u ortada bırakmadığı için Kabadayı'ya teşekkür eden Roman Khudyakov, "Biz sürekli size destek olacağız. Rus kanunlarının izniyle size nasıl bir destek yapabileceğimizi konuşacağız. Çünkü bu insanlık en yüksek derecede ödüllendirilmeli. Sizin yaptıklarınızdan dolayı sadece Rusya değil, tüm Rusça konuşulan ülkelerde değer görüyorsunuz" diye konuştu.
 
Rusya Devlet Başkanı Putin'in danışmanı ve Duma görevlisi Ramin Gasymov da, "Bizim vekilimiz sizin elinizi öptü, bunu bütün dünya konuşuyor. Bu çocuğa duyarsız kalmadığınız için size çok teşekkür ediyorum. Tüm kalbimle size çok teşekkür ediyorum. Tekrar sizi sıcak kalpli bir insan olduğunuz için birisinin acısına duyarsız kalmadığınız için tebrik ediyorum" diye konuştu.