Gümrüklerdeki 167 adet araç satılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, değişik marka ve modellerde 167 adet araç ve 73 grup çeşitli eşyayı satacak.

Gümrüklerdeki 167 adet araç satılacak
28 Nisan 2013 Pazar 11:12 tarihinde eklendi.

Bakanlık, gerek 4458 Sayılı Gümrük Kanunu, gerekse 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu uyarınca, tasfiyelik hale gelen araç ve eşyaların satışını 29 Nisan-3 Mayıs 2013 tarihleri arasında 9 ayrı ihale ile yapacak.

 
Antalya, İstanbul Bakırköy, Ankara Ergazi, Kocaeli, Gaziantep tasfiye İşletme müdürlüklerinde 30 Nisan günü, Edirne Tasfiye Müdürlüğü’nde 2 Mayıs günü, Mersin, Samsun ve Cilvegözü tasfiye müdürlüklerinde 3 Mayıs günü açık artırma usulü ile satış ihaleleri düzenlenecek.
 
Herkese açık olan söz konusu ihalelere katılmak isteyen kişiler, ihale ilanında belirtilen tarihe kadar almak istedikleri eşya ve aracın satışa esas bedelinin yüzde 10’u tutarında bir bedeli, güvence olarak tasfiye işletme müdürlükleri sayman mutemetliklerine veya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine yatırması gerekiyor. 
 
Konuya ilişkin ilanlar Resmi Gazete’de yayınlandı. Satışa sunulan eşya-araç ve ihaleler hakkında ayrıntılar ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın (www.gtb.gov.tr) internet sayfasından ulaşılabiliyor.