Günde 25 liraya aile boyu tatil

Adana'nın Yumurtalık İlçesi'nde denize sıfır konumdaki 20 derslikli Atatürk Ortaokulu, yaz döneminde pansiyona çevrilerek başta eğitim çalışanları olmak üzere uygun fiyata tatil yapmak isteyenlerin hizmetine sunuluyor.

Günde 25 liraya aile boyu tatil
05 Temmuz 2013 Cuma 09:35 tarihinde eklendi.
İlçe merkezinde sahil kenarında bulunan Atatürk Ortaokulu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu dönemde de eğitim sezonu sonunda pansiyona çevrildi.

Yaklaşık 600 öğrencisi bulunan 20 derslikli okulun sınıfları başta eğitim çalışanları olmak üzere ailesiyle uygun fiyata tatil yapmak isteyenlerin büyük ilgisini çekiyor. Günlük bir ailenin 25 liraya tatil yaptığı okulda sıralar birleştirilerek yatak halini getiriliyor.

Buzdolabı, piknik tüpü, yiyecek gibi çeşitli malzemelerini yanında getiren vatandaşlar kısa sürede ulaştıkları denizde vakit geçirdikten sonra sınıflarında dinleniyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özkan, denize sıfır olan Atatürk Ortaokulu'nun eğitim dönemi sonunda yazın pansiyon olarak hizmet verdiğini belirtti. Okulda, vatandaşlara tatillerini huzurlu bir ortamda yapmaları için gereken imkanların sunulduğunu da belirten Özkan, bir ailenin günlük tatil ücretinin 25 lira olduğunu söyledi. Özkan, ekonomik tatil yapmak isteyen vatandaşların fırsatı kaçırmamaları için okul müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Okulda uygun fiyata tatilini geçiren aileler ise uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

DHA