Gündeş kararını verdi!

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra tahliye kararıyla yüzü gülen Gündeş, 4 Haziran’da hayranlarının karşısına çıkacak.

Gündeş kararını verdi!
08 Mart 2014 Cumartesi 16:25 tarihinde eklendi, 1.062 kez okundu.
Gazeteport'un haberine göre, Son zamanlarda magazin basınında pahalı hediyelerle adından sıkça söz ettiren Ebru Gündeş'in eşi, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab rüşvet operasyonu kapsamında 17 Aralık'ta göz altına alınmış, 21 Aralık'ta tutuklanmıştı. Son olarak 'O Ses Türkiye 'de jüri üyesi olarak boy gösteren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yaşanan bu olaylardan sonra ardından ortalarda görünmüyordu.
 
Aylar sonra bir ilk
 
Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra tahliye kararıyla yüzü gülen Gündeş, 4 Haziran’da hayranlarının karşısına çıkacak. 20 yıllık kariyerinde ilk kez yılbaşı gecesi programını iptal eden Ebru Gündeş, eşi işadamı Reza Zarrab’ın 17 Aralık sürecinde gözaltına alındıktan sonra tahliye edilmesinin ardından, sahnelere dönme kararı aldı. Son olarak '13.5' adlı albüme imza atan Gündeş, Antalya Sueno Otel 'de hayranlarıyla olacak. 4 Haziran akşamı konser verecek olan sanatçı, her yaz olduğu gibi Sibel Can’la dönüşümlü olarak sahne alacak.