Güney'den ayrılık itirafı!

Buğra Gülsoy, üçüncü şahıslarla ilgisi olmadığını vurguladıktan sonra “Benimbaşka bir eve taşındığım, evlerimizi ayırdığımız doğrudur” dedi.

Güneyden ayrılık itirafı!
27 Nisan 2012 Cuma 08:45 tarihinde eklendi, 1.521 kez okundu.

 

Burcu Kara ile ayrılık süreci içindeki Buğra Gülsoy, ayrılığı ilk kez doğruladı. Kuzey Güney dizisinde sevgilisini oynayan Bade İşçil’le ilişki yaşamaya başladığı konuşulan Buğra Gülsoy, üçüncü şahıslarla ilgisi olmadığını vurguladıktan sonra “Benimbaşka bir eve taşındığım, evlerimizi ayırdığımız doğrudur” dedi. 
 
Burcu Kara ise yalnızlığını atıyla paylaşmaya başladı. Ayrılık sonrası başladığı binicilikle ilgili fotoğraflarını Twitter’dan paylaştı. Daha önce şehir dışı projeleri reddeden Kara, şehir dışı projelerde çalışmak istediğini, bunun kendisi için tatil gibi olacağını dile getirmişti. 
 
‘ALDATMA SÖZ KONUSU DEĞİL’
Kuzey Güney dizisinin Güney’i Buğra Gülsoy yazılı olarak şu açıklamada bulundu: “Eşimve benimhakkımda yapılan gerçekle alakası olmayan eşimi, beni ve üçüncü şahısları ithamaltında bırakan asılsız haberlerden dolayı derin üzüntü duymaktayım. Başka bir eve taşındığım, evlerimizi ayırdığımız doğrudur. İki taraf için de aldatma söz konusu bile değildir.

Habertürk