Güngören'de fabrika yangını

Güngören'de bir ayakkabı fabrikasında yangın çıktı. Çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

30 Ağustos 2013 Cuma 20:55 tarihinde eklendi.

Yangını söndürmeye çalışan itfaiye personeli, yanan fabrikanın dumanından etkilendi. Vatandaşlar, dumandan etkilenen itfaiye personeline ayran içirerek yardımcı olurken, dumandan etkilenen bir vatandaş ve 3 itfaiye personelin tedavisi ambulansta yapıldı.

Güngören Sanayi Mahallesi Saadet Sokak'ta bulunan bir ayakkabı fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yangının, fabrika sahipleri tarafından itfaiyeye bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yoğun dumanın çıktığı fabrika yangınında bir vatandaş ve 3 itfaiye personeli dumandan etkilendi. Vatandaşlar, dumandan etkilenen itfaiye personeline ayran içirerek yardımcı olurken, dumandan etkilenen bir vatandaş ve 3 itfaiye personelinin tedavisi ambulansta yapıldı.

Yangın haberini alır almaz iş yerine geldiğini ve yangına müdahale ettiğini söyleyen bir vatandaş, yangını şu şekilde anlattı: "Yangın çıktı haberini alınca, yangın tüplerini alarak yangına müdahale etmeye çalıştık. Yoğun dumandan yangına müdahale edemedik. Daha sonra itfaiye geldi. İtfaiye yangına müdahale ediyor. İtfaiye ekipleri, benle birlikte yoğun dumandan etkilendi. 112 ekipleri geldi, itfaiye ekiplerine müdahale ediyor."

İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ederken, fabrikada büyük maddi hasar meydana geldiği gözlendi. Öte yandan, yangından kaçan fabrika işçilerinin fabrikanın terasına çıktığı görüldü. Yangın, kontrol altına alındıktan sonra çatıdaki vatandaşlar bulundukları yerden indi.


CİHAN