Günlük Konaklama Firması

İstanbulun bir çok ilçesinde günlük kiralık apart hizmetini sunan ezra suit konaklama firmasına ait günlük apart dairelerimiz bulunmaktadır.

Günlük Konaklama Firması
20 Aralık 2014 Cumartesi 20:45 tarihinde eklendi.

İstanbulun bir çok ilçesinde günlük kiralık apart hizmetini sunan ezra suit konaklama firmasına ait günlük apart dairelerimiz bulunmaktadır. Yılbaşına özel indirimli fiyatlarla siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Taksimin merkezi konumunda bulunan beyoğlu günlük kiralık evlerimiz istiklal caddesi üzerinde kısa bir yürüme mesafesinde sizleri bekliyor. Tarihi açıdan taksim uzun yıllardır eğlence mekanlarının merkezi haline gelmiş durumda. İstanbulun en çok ziyaret edilen semtlerinden birisidir aynı zamanda. Yurt dışından özellikle araplar ve çinlilerin ziyaretleriyle akın ettiği bir bölgede konaklama fırsatını uygun fiyatlarla sunmaktayız. İstanbul Günlük kiralık daire sektöründe en çok aranan kriterlerden bir tanesi temizlik, hijyen konusudur. Bilmenizi isteriz ki tüm dairlerimiz uzman personellerimiz tarafından hijyen kurallarını itina ile uygulayarak her gün temizlik işlemlerini yapmaktadırlar. Konaklayacağınız her hangi bir evimizde eksiksiz bir şekilde ihtiyacınıza yönelik tüm eşyalar bulundurulmaktadır.

Beyoğlunda Günlük Kiralık Apartlarımızdan Uygun Fiyatlarla Yararlanın!.

Ezrasuitkonaklama.com

Taksim günlük kiralık ev[/caption]   web sitemiz hakkında detayları bu bağlantıdan öğrenebilirsiniz. 24 saat sıcak su ve wi-fi internet bağlantısı bulunmaktadır. Merkezi ısıtma sistemimiz ile kendinizi evinizdeki sıcaklığı aratmayacak düzenlediğimizi ve beklentilerinizi en üst düzeyde tutmanızı öneririz. Beyoğlunun en işlek bölgesinde, çevrenizde alışveriş merkezleri ve restoranların olduğu bir bölgede, istediğiniz ulaşım yerlerine uzun uzadıya uğraşmadan hemen ulaşabileceğiniz bir yerde konaklama fırsatlarından yararlanın.