Günümüzde otomobil alımındaki güven

Günümüzde otomobil alım satımı güvene dayalı olmaktan çıkarak, yeterli teknolojinin kullanılarak araçtaki hasarları öğrenerek işlem yapmak isteriz.

Günümüzde otomobil alımındaki güven
14 Ağustos 2015 Cuma 11:23 tarihinde eklendi.

Günümüzde otomobil alım satımı güvene dayalı olmaktan çıkarak, yeterli teknolojinin kullanılarak araçtaki hasarları öğrenerek işlem yapmak isteriz. Halen bir çok insan alacakları araçlarını satıcının güveni çerçevesinde notere gidip 10 dakikalık bir işlem yaparak araç satın aldığını bilinmektedir. Oto ekspertiz uzmanı olmaksızın insanlar hiç tanımadıkları kişilerden ikinci el araç almaları sürekli karşılaşılan bir durumdur. Ancak gün geçtikçe karşılaşılan sorunlar neticesinde güven duygusunun azaldığı ve aracı sanayiye götürerek usta ellerden kontrolünü yaptırmayı tercih etmiştir. Ancak usta eller neticesinde de araçta oluşan hasarın tespit edilemediğini de bilmekteyiz. Buna benzer yapılan işlemler sonucunda karşımıza bir takım zorluklar çıkmaktadır. Bir anda yanlış yapılan işlem neticesinde tahmin etmediğimiz sonuçlar çıktığını görür ve üzülmenize neden olur.

Teknolojinin gelişimi ile artık araçtaki hasarın %80-%90 civarı kesin sonuç elde edilebilmesi için oto ekspertiz işlemleri yapan servisler kurulmuştur. Bu kurulan servislerden İstanbul oto ekspertiz güvenilir ve  tecrübeli personeliyle, kullandıkları teknolojik bilgisayarlarla inceleme yaparlar ve en doğru sonucu elde etmenizi sağlarlar.

 

Yapılan işlemler nedir

 

Oto ekspertiz, araçta tespit edilemeyen hasarlın tespit işlemlerini rapor halinde sizlere sunar. İkinci el araç alımlarında bir çok sorunla karşılaştığımız için muayenesinin titizlikle yapılması gerekir. Almak istediğiniz araçtan emin olmak istersiniz. Yetkili servisler size belge ve rapor vermezler. Ancak bu şirketlerin yaptığı ölçümleri her hangi bir makine kullanmadan sanayideki gibi görsel olarak yapmaları, motor performans ölçümü, fren testi, süspansiyon amortisör testi, yanal kayma dingiller arası mesafe testi yaparak en uygun oto ekspertiz ücretileri karşılığında rapor halinde size sunarak en son teknolojinin kullanımıyla görsel olarak tespit edilemeyen bütün hataları tespit ederek rapor halinde sizlere sunma imkanı verir.

 

 

Rapor ve Belge önemlidir

İkinci el araba almaya karar verdiğinizde yaşanacak sorunların aza indirmek sizin elinizdedir. Görsel olarak araçtaki hasarı anlayamazsınız, yetkili servis ve sanayideki ustalar size aracın görsel ve yüzeysel tespit ettikleri hasarları bildirir ve rapor sunmaz. Güvenilir ve titiz çalışmasıyla en uygun oto ekspertiz ücretini sizlere sunan İstanbul oto ekspertiz'in size sunduğu hizmetleri öğrenmek için  http://www.oto-ekspertizi.com/  adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.