Güreş milli takımları Azerbaycan yolcusu

Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası 22 - 24 Kasım 2013 tarikleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak

Güreş milli takımları Azerbaycan yolcusu
19 Kasım 2013 Salı 14:19 tarihinde eklendi.

Golden Grand Prix'te mücadelede edecek Grekoormen ve Serbest Güreş Milli Takımları'mız yarın ve 21 Kasım günlerinde Bakü'ye gidecek.

Kafile başkanlığını Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın yapacağı, Sadettin Yücel ve Levent Şen'in hakem olarak görev alacağı turnuvada yeralacak olan Güreş A Milli Takım kadroları ve sporcuların kiloları şöyle:

Antrenörlüğünü Muttalip Yerlikaya ve Serkan Özden'in masörlüğünü Mecnun Paşalı'nın yaptığı Grekoromen Güreş Milli Takım sporcuları ve kiloları şöyle:

55 kilo Şerif Kılıç, Harun Bozoğlu
60 kilo Mustafa Sağlam, Enes Başar
66 kilo Atakan Yüksel
74 kilo Emrah Kuş, Fatih Cengiz
84 kilo Kansu İldem, Ali Cengiz
96 kilo Mahmut Alkan, Fatih Başköy, Süleyman Demirci
120 kilo Atilla Güzel, Emin Öztürk, Ali Nail Arslan

SERBEST GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAFİLESİ

Antrenörlüğünü Yüksel Şanlı, Abdullah Çakmar ve masörlüğünü Tamer Kısacık'ın yaptığı Serbest Güreş Milli Takım sporcuları ve kiloları şöyle:

55 kilo Sezer Akgül
55 kilo Nebi Uzun
66 kilo Mustafa Kaya
74 kilo Yakup Gör
84 kilo A.Kadir Özmen
96 kilo Ali Bönceoğlu
120 kilo Taha Akgül, Fatih Yaşarlı

PROGRAM

Grekoromen Güreş Milli Takımı yarın müsabakaların yapılacağı Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'ye gidecek. Grekoormen güreş müsabakaları için tartılar 21 Kasım Perşembe günü yapılacak. Müsabakalar ise 22 Kasım Cuma günü yapılacak. Kafile 23 Kasım Cumartesi günü saat 14.30'da Türkiye’ye dönecek.

Serbest Güreş Milli Takımı kafilesi ise 21 Kasım Perşembe günü Bakü'ye gidecek. 22 Kasım Cuma günü yapılacak tartılar ve rakiplerin belli olmasının ardından 23 Kasım Cumartesi günü ise müsabakalar yapılacak. Kafile ise 24 Kasım Pazar günü yurda dönecek.


CİHAN