Gürsel Tekin, İzmir'de

Chp Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İzmir'de Ak Parti Konak İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Kılıç'a Chp rozeti taktı.

Gürsel Tekin, İzmirde
12 Ekim 2013 Cumartesi 18:35 tarihinde eklendi.
Kılıç'la birlikte 980 kişi Chp'ye geçti. Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'a vize uygulayacağını öne sürerek, "Bu, Başbakan'ın yoksuldan nefret ettiğinin temel göstergesidir. Yoksuldan nefret etmeyeceksin, yoksullukla mücadele edeceksin" dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İzmir'de Kent Arşivi'nde düzenlenen toplantıda Ak Parti Konak İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Kılıç'a Chp rozeti taktı. Kılıç'la birlikte 980 kişi Chp'ye geçti. Tekin, 14 aylık Hakan Erensoy'u kucağına alarak sevdi. Annesi "Ona da rozet takın" deyince, "Hakan için siyaset daha erken" dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Başbakan Erdoğan'ın eskiden gecekonduda oturduğunu söylediğini, bugün yalılarda yaşadığını, İstanbul'a vize uygulamaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi:
 
"Gecekonduda oturdum demek 'ben yoksul vatandaşın güvencesiyim' demektir. Bu, 'ben gecekonduda oturmanın ne olduğunu bilirim' demişti. Sonra gecekondular, yalılar oldu. Gecekonduyu ne yapacak? Kentsel Dönüşüm Yasası getirecek. Parası olan kent merkezinde kalacak parası olmayan ya köyüne gidecek ya da kentin çeperlerine gidecek.

Bugün de "vize uygulayacağım' demiş. Bu, Başbakan'ın yoksuldan nefret ettiğinin temel göstergesidir. Yoksuldan nefret etmeyeceksin yoksullukla mücadele edeceksin. Bu otoriter yapının önüne geçeceğiz sivil ve örgütlü toplumu yakalayacağız. Bir düzen vaadediyoruz. Chp hepinizin güvencesi olacak."
 
ZAM, ZULÜM, ZİNDAN
 
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, partisinin yüzde 45'lere yükseldiğini öne sürerek, "1970'lı yıllarda ilçe başkanlığına partililer dışında bir yabancı geldiği zaman onu baş köşeye oturturduk ve ona süt ikram ederdik. 1970'li yıllarda Chp yüzde 70'lere öyle ulaştı.

Bugün de Chp'nin çalışma tarzı Türkiye'yi kucaklayan tavrı yüzde 45'lere gittiğimizi gösteriyor. Bu iktidarın müjdesidir. Bu Hükümet. 3Y ile iktidar oldu, Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklarla mücadele edeceklerini söylediler ama onları 3 Z'ye dönüştürdüler. Zam, zulüm ve zindan" dedi.

DHA