Gürsel Tekin'i canlı yayında rezil eden fotoğraf!

Gürsel Tekin, CNN Türk'te Erdoğan'ı suçladığı fotoğraf karesinin montaj olduğu ortaya çıktı.

Gürsel Tekini canlı yayında rezil eden fotoğraf!
22 Ağustos 2014 Cuma 10:11 tarihinde eklendi, 1.255 kez okundu.
TRT Çocuk Erdoğan'ın basın toplantısını canlı yayınladı iddiası twitter'ı karıştırdı. Sosyal medyada yer alan Başbakan Erdoğan'ın TRT Çocuk logolu fotoğrafının kısa sürede sahte olduğu anlaşılırken, internet kurnazlarının bu fotoğraf karesiyle, aralarında CHP'li Gürsel Tekin de dahil çok sayıda kişiyi kandırmayı başardığı ortaya çıktı!
 
Twitter siyaseti CHP'li Gürsel Tekin'i yaktı! CNN Türk'te katıldığı televizyon programında Erdoğan'ı eleştiren Tekin, TRT Çocuk logolu Erdoğan fotoğrafını göstererek, çocuklarının gelişimi ve eğitimi için kurulan çocuk kanalında Erdoğan'ın basın toplantısının yayınlandığını iddia etti.
 
 
FOTOĞRAF SAHTE!
 
Twitter'da yayınlanan ve Gürsel Tekin'in izleyicilere gösterdiği fotoğrafta, TRT Çocuk kanalının logosu bulunuyor. Fotoğrafın altında ise "TRT Çocuk kanalı Erdoğan'ın basın toplantısını canlı yayınlamış" notu yer alıyor.
 
ÜNLÜLER TUZAĞA DÜŞTÜ
 
Gürsel Tekin'in ekrandan gösterdiği Can Dündar'ın ise twitter adresinden yayınladığı bu fotoğrafın montaj olduğu kısa sürede anlaşıldı. Sahte fotoğrafı Emre Uslu da paylaşanlar arasındaydı. TRT Çocuk'ta Erdoğan'ın basın toplantısının yayınlanmadığı, aynı dakikalarda kanalda Hezarfen aldı çizgi film yayınlandığı belirtildi.