Guti Beşiktaş'a geri dönmek istiyor

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Guti, bugün Twitter'den yayınladığı mesaj ile yeniden siyah beyazlı formayı giymek istediğini söyledi.

Guti Beşiktaşa geri dönmek istiyor
11 Nisan 2013 Perşembe 00:03 tarihinde eklendi, 2.050 kez okundu.

Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunun başında Real Madrid'den transfer ettiği Jose Maria Gutierrez Hernandez nam-ı diğer Guti, 2011-2012 sezonunun devre arasında Siyah Beyazlı takımdan ayrılmıştı.


Türkiye'de attığı goller veya asistler ile çok fazla konuşulmasa da, İstanbul'da bulunduğu bir buçuk senede Beşiktaş taraftarının hafızalarında yer etmeyi başardı. Sözleşmesini feshederek ülkesine dönen Guti'nin de geride kalan 1 yılı aşkın sürede Beşiktaş ve İstanbul aklında çıkmadı. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan İspanyol oyuncu, zaman zaman sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde yazdığı mesajlarla Siyah Beyazlı formaya ve taraftarlara olan sevgisini dile getirmişti.
 
Guti, dün Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynanan Galatasaray-Real Madrid maçı sonrası ise İspanyolca yazdığı mesajda, "Beşiktaş taraftarının Real Madrid'i desteklemesi beni çok mutlu etti. Real Madrid zaferi ile biten mutlu bir gün" ifadesini kullanmıştı. Guti, bu akşam yazdığı İngilizce mesaj ile yeniden Beşiktaş'ta futbol oynamak istediğini belirtti. İspanyol oyuncu, "Geri dönmek istiyorum. Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" mesajları ile çok net bir şekilde Beşiktaş formasını tekrar giymek arzusunu ortaya koydu.
 
Guti'nin bu mesajları sonrası Beşiktaş yönetiminin nasıl bir tavır alacağı ve İspanyol oyuncunun isteğini ciddiye alıp almayacağı ise merak konusu oldu. 36 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılması sonrasında farklı bir takıma gitmemiş ve futboldan uzak kalmıştı. Guti ayrıca 22 Eylül 2012'de yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını da dile getirmişti.

DHA