Guti çok pişman

Guti Beşiktaş'taki günlerini andı ve hayatının en büyük hatalarından birini siyah-beyazlı kulübü zamansız terk etmekle yaptığını itiraf etti.

Guti çok pişman
08 Ekim 2013 Salı 12:23 tarihinde eklendi.
İspanya'da bir televizyon programına katılan Real Madrid ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Guti, Türkiye'yi ve İstanbul'u çok özlediğini bir gün bu ülkeye tekrar teknik direktör olarak dönmeyi arzuladığını söyledi.

Guti, Beşiktaş'a gitmekten hiç pişman olmadığını da vurgulayarak "keşke zamansız oradan ayrılmasaydım,İspanya'daki çocuklarımı çok özlüyordum gerçek sebep buydu açıklaması yaptı. Beşiktaş kulübünün ve takım arkadaşlarının kendisine büyük saygı gösterdiğini de hatırlatan Guti, takımda süper rahat hissettiğini ve bu ülkeye tekrar teknik adam olarak dönebileceğini ifade etti.

Real Madrid'de ki son dönemlerin sıkıntılı geçmesinin rahatlığını Beşiktaş da yaşadığını da anlatan Guti, Bernabeu'da kendisine küfür edenleri anlayamadığını ancak çocukları olduğu için zoruna gittiğini kaydederek "Belki de Türkiye'de de bana küfür ediyorlardı ama onların lisanını bilmediğimden memnundum" sözlerini etti.