‘Güven’den doğan aşk!

‘Tükenmişlik Sendromu’ nedeniyle Berlin’e dönen Meryem Uzerli’yi Ozan Güven’in desteği ayakta tuttu, aşkın temelleri de o günlerde atıldı

Güvenden doğan aşk!
19 Aralık 2014 Cuma 09:11 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.
2015’e girmemize sayılı günler kala yılın aşk bombaları peş peşe patladı. Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal aşkının ardından Meryem Uzerli ile Ozan Güven birlikteliği gün yüzüne çıktı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli ile Rüstem Paşa’sı Ozan Güven, Cem Yılmaz’ın Akatlar’daki evinden çıkarken sarmaş dolaş görüntülendi. Peki 3 yıl aynı seti paylaşan iki oyuncunun arkadaşlığı nasıl oldu da aşka dönüştü? Perde arkasında yaşananları bir de benden dinleyin.
 
Berlin’e de gitti
 
- Muhteşem Yüzyıl’ı bırakarak Berlin’e dönen Meryem Uzerli o dönem en büyük desteği rol arkadaşı Ozan Güven’den gördü. Ozan Meryem’i sık sık telefonla aradı, mesajlar attı. Hatta Almanya’ya gittiğinde Meryem’in yanına giderek, moral verdi. Dizideki diğer arkadaşlarının yalnız bıraktığı Meryem sadece Ozan’a ‘Güven’di. Bu yüzden de 1,5 yıl sonra Türkiye’ye döner dönmez ilk olarak Ozan’ın yanına koştu.
 
- Dizi setinde aralarında herhangi bir yakınlaşma olmadı. Hatta kiminle konuşsam Meryem ve Ozan’dan ‘Onlar çok büyük kankalar’ diye bahsediyor. Zaten ikisi de rol arkadaşlarıyla aşka karşılar. Meryem gibi Almanya doğumlu olan Ozan bir röportajında “Çalıştığım insanla ilişkim olmaz, bu benim için prensip meselesi” derken Meryem de “Belki Alman manyaklığı ama sette aşk yaşamam, bu konuda büyük konuşuyorum” diyecek kadar iddialıydı. 
 
- Ozan Güven’in ismi daha önce Muhteşem Yüzyıl’dan başka bir oyuncuyla anılmıştı. Şu an evli olduğu için adını yazmıyorum. Zaten Ozan da “40 yaşında adamım, bu kadar küçük bir kızla aşk yaşayacak kadar karaktersiz miyim!” diye haberleri yalanlamıştı. ‘Yaşı çok küçük’ dediği kadın oyuncu 30, Meryem Uzerli 32 yaşında.