"Güzel oyun sergiledik"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Akhisar Belediyespor’a kendi evlerinde 2-0 mağlup oldukları için üzgün olduklarını ancak buna rağmen güzel oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Güzel oyun sergiledik
14 Ocak 2014 Salı 19:34 tarihinde eklendi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gruplardaki ilk maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ama istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Sonuç olarak kötü oldu ama oyun olarak güzel bir oyun sergiledik. Bu zamana kadar oynadığımız güzel oyunlardan birisiydi. Oyunun 75 dakikalık bölümüne hakimdik. Birçok net gol posizyonumuz oldu, top direklerden döndü. Sonuçta kaybettik ama güzel bir oyun sergilediğimize inanıyorum. Bu mağlubiyeti telafi edecek gücümüz var. Bugünkü güzel futbolun daha iyisini ortaya koyup geliştireceğiz. Oynanan oyun ve sergilenen mücadelen memnunum."

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Eskişehirspor karşısında iyi bir maç oynadıklarını, oyun başında buldukları iki golü koruyarak galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, "Maçın başında bulduğumuz iki gol var. Bu iki gol bizi skoru korumaya sevk etti. İkinci yarısı bizim sahamızda geçen bir maç oldu ve skoru koruduğumuz ve başarı olduğumuz için memnunuz. Bu başarımızı yavaş yavaş artıracağız." dedi.


CİHAN