Güzelliği annesinden

Kanal D'nin sevilen dizisi "Merhamet"te Irmak karakterini canlandıran Yasemin Allen, InStyle için baharın ve yazın izlerini taşıyan retro kıyafetlerle objektif karşısına geçti

Güzelliği annesinden
15 Mayıs 2013 Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi.

Yasemin Allen, 80'li yılların önemli sanatçılarından annesi Suna Yıldızoğlu'nun adeta kopyası gibi. Güzel oyuncu, 18 yaşında Avustralya'dan Türkiye'ye geri dönmeye karar veriyor ve ondan sonrası belki de doğru projelerde yer almasıyla kendiliğinden gelişiyor.

 
Allen'ın Avustralya'da aldığı drama, sinema ve TV eğitiminin de bugünkü oyunculuk serüvenine katkısı var tabii ama güzel oyuncunun esas şansı kendi deyimiyle "Kaliteli bir iş yapmak istediğini karşı tarafa belli edersen sonuçlar öyle oluyor" sözlerinde saklı.
 
Allen'ın şu sıralar reklam filmi, fotoğraf çekimleri ve rol aldığı dizi "Merhamet" ile gündemi epey yoğun. Hızlı giden bu sürecin güzel oyuncuyu çok mutlu ettiğini şu sözlerinden de anlamak mümkün:
 
Oldukça yoğun bir tempoda çalışıyorum ama sanırım pek çok oyuncunun beklediği nokta da bu ve o dönem geldiği zaman aynı zamanda kendini de hazır hissediyorsun. Kesinlikle sanatımı geliştirmenin ve kariyerimin peşindeyim."